Hangi yaşı gösterceksiniz ki ben zaten gençsiniz diye şok oldumEvet canım Haziran'da 38 olacağımSağol canım
Ama biz yaşımızı göstermiyoruz
37 diyor ama bence yalan söylüyor benden küçük kesinHangi yaşı gösterceksiniz ki ben zaten gençsiniz diye şok oldum
Bende eskiye ayarladım ama tam eski değilAbla geçmişi okumaktan zor geldim birde yeni konu açmış kazen site rengi ile onu ayarladım eski rengine
Ruhunuz gençEvet canım Haziran'da 38 olacağımSağol canım
Ama biz yaşımızı göstermiyoruz
Zaten okuldan geliyor.Yemek,ders biraz oyun,,tekrar ders sonra en geç 9 da yatıyor.Benim minik de öyle:) Hiç telefonu istemiyor oynamak için, hep barbileriyle ya da resim yapar:) Bıraksan 7/24 resim yapar
Doğru canım diyette etkilerFazla da zorlama sen de ya sanki ne kilon varsa
Amin ablacım❤
Seninki de fenaRuhunuz gençbenim KV asla yaşlı dedirtmez kendine 55 e girdi gerçekten benden daha genç ruhu orası doğru
Geçenlerde kıyafet bakıyordum ona sen bakma sen hep yaşlı işlerine bakıyorsun ben öyle istemiyorum diyor
O zaman başka bende yaşlı buldun zannettimHangi yaşı gösterceksiniz ki ben zaten gençsiniz diye şok oldum
Olsun en azından kk rengi ne en yakını tekrardan evime dönmüş gibi oldumBende eskiye ayarladım ama tam eski değil
Yok vallahi ben gerçekten gencimRuhunuz gençbenim KV asla yaşlı dedirtmez kendine 55 e girdi gerçekten benden daha genç ruhu orası doğru
Geçenlerde kıyafet bakıyordum ona sen bakma sen hep yaşlı işlerine bakıyorsun ben öyle istemiyorum diyor
Aramızda çokta bişey yokmuş yaniO zaman başka bende yaşlı buldun zannettim
Ben yaşlı demedim benden küçük dedimYok vallahi ben gerçekten gencim
Hemen bizi yaşlı yapmayın
Minik Duduklu Tencere kukrim bize yaşlı diyor.Ruhumuz gençmiş
Evet hemde profilin olduğu kısımda renkli vallaOlsun en azından kk rengi ne en yakını tekrardan evime dönmüş gibi oldum
ÇıtırdaşımBenden 2 yaş büyük ama kocaman kızı var
Yok 39 um40 mıO kadar oldu değil mi
Bizim zamanımızda erken evleniliyordu, şimdi uzadı evlenme yaşıYaaa maşallah ne ara evlendinde çocuğun o yaşta, ben ne kadar geç kalmışım
Hoşgeldin canım sen gelmeyince seni özlüyorumAbla geçmişi okumaktan zor geldim birde yeni konu açmış kazen site rengi ile onu ayarladım eski rengine
Evet bende şaşırdım yaaani o yaşa yaşlı demelerineYok vallahi ben gerçekten gencim
Bende 37 yim 38 e çok varÇıtırdaşım
Yok 39 um
Bizim zamanımızda erken evleniliyordu, şimdi uzadı evlenme yaşı
Yok yok sizin için demedim KV min dediğini anlatmak için yazdım öyle .Siz daha durun abla bende 31 im yani daha ergenliği yeni bitirdim sayılırYok vallahi ben gerçekten gencim
Dillerine düşmüşüm canım yoksa yaşımda bir şey yokEvet bende şaşırdım yaaani o yaşa yaşlı demelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?