En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Senin kızın edebiyat öğretmenliğine mi geçiş yapacak ay sen kaç yaşındasın kiiii

Aynen canım ya ben sürekli takip ediyorum.Zaten benimki normal oyun oynamayı daha çok seviyor.Minik dinazorları,hayvanları seviyor.Arada komik dizi veya sinemaları açıp izler çok oyun oynamaz.

Amin .tabiki seve seve

Vuslat kardeşim benim. Allah gönlündekini nasip etsin kızına... inşallah diyorum ben de...

Direniyorum zatenBir tatlı sever olarak bu kadar tatlı arasında 2 haftadır tatlı yemedim
Bende bu tiroid sayesinde 3 kilo aldım yoksa hep ayniydim.
Ben herhalde yapamazdim çok düşkünum tatlıya

NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ve melekleri merhaba iyisiniz inşallah ...merak ettim nasılsınız diye...heyecanla gün sayıyorum tatlilarinizi görmek için...
Ne güzel bir yorum olmuş Meryem abla tşk ederiz sen nasılsın :)))

Abla o Momo korkunç bişey ve çocukları saçma sapan videolar çekerek korkutup pasifkestirmek için yapılıyor sanırım ve bunu fenomen denilen youtuberlar yapıyor kesinlikle yasaklanmali böyle şeyler yasaklanması mümkün değilse biz çekeceğiz çocukları öyle şeylerden :/

Aynen canım ya ben sürekli takip ediyorum.Zaten benimki normal oyun oynamayı daha çok seviyor.Minik dinazorları,hayvanları seviyor.Arada komik dizi veya sinemaları açıp izler çok oyun oynamaz.
Benim minik de öyle:) Hiç telefonu istemiyor oynamak için, hep barbileriyle ya da resim yapar:) Bıraksan 7/24 resim yapar
Bilmiyorum kendimi iyi hissetmiyorum.Diyette yapıyorum enerjim yetmiyor galiba:)
Doğru canım diyette etkiler Fazla da zorlama sen de ya sanki ne kilon varsa
Vuslat kardeşim benim. Allah gönlündekini nasip etsin kızına... inşallah diyorum ben de...
Amin ablacım❤

Bende bu tiroid sayesinde 3 kilo aldım yoksa hep ayniydim.
Ben herhalde yapamazdim çok düşkünum tatlıya
Bende hep tiroid yüzünden alıyorumVeriyorum sonra 6-7 ay içinde 3-5 geri geliyor.O yüzden sürekli kontrol altında tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…