Ne yazık kiAllah’a emanet yavrular mümkün olduğunca teknolojiden uzak tutmamız gerekiyor ama işte her zaman yapamıyoruz mi
Senin kızın edebiyat öğretmenliğine mi geçiş yapacakBeni de kardeşin kabul et abla☺ Benim kızım da edebiyat öğretmenliğine geçiş yapacak İnşaAllah olursa:)
Kıyamam ya canımBazı insanlar çocuklarını başıboş bırakıyor ya deli oluyorum
Niye canımBende çıkabilirim uykum geldi:)Bu sıra çok halsizim :)
Aynen canım ya ben sürekli takip ediyorum.Zaten benimki normal oyun oynamayı daha çok seviyor.Minik dinazorları,hayvanları seviyor.Arada komik dizi veya sinemaları açıp izler çok oyun oynamaz.Beni de kardeşin kabul et abla☺ Benim kızım da edebiyat öğretmenliğine geçiş yapacak İnşaAllah olursa:)
Amin .tabiki seve seveRica ederim. Ben de çok memnunum burada olmaktan , Allah yavrularimizin beyinlerini , yureklerini her türlü kötülükten muhafaza eylesin. Estağfurullah biz de öğretmenlerimizden aldığımız emaneti gençlere devredeceğiz. Utandım bu arada...ben ablaniz olarak tabi kabul ederseniz buradayım.
Bilmiyorum kendimi iyi hissetmiyorum.Diyette yapıyorum enerjim yetmiyor galiba:)Niye canımÇok evde duşarda çok yoruyorsun sen kendini tabi
Vuslat kardeşim benim.Beni de kardeşin kabul et abla☺ Benim kızım da edebiyat öğretmenliğine geçiş yapacak İnşaAllah olursa:)
Sene olarak 40 ay olarak 39Senin kızın edebiyat öğretmenliğine mi geçiş yapacakay sen kaç yaşındasın kiiii
Benden 2 yaş büyük ama kocaman kızı varSenin kızın edebiyat öğretmenliğine mi geçiş yapacakay sen kaç yaşındasın kiiii
Diren ablacim direnBilmiyorum kendimi iyi hissetmiyorum.Diyette yapıyorum enerjim yetmiyor galiba:)
Yaaa maşallah ne ara evlendinde çocuğun o yaşta, ben ne kadar geç kalmışımSene olarak 40 ay olarak 39
Direniyorum zatenDiren ablacim diren
Sende 37-38 öyle miii ben bi şok dahaBenden 2 yaş büyük ama kocaman kızı var
Bende bu tiroid sayesinde 3 kilo aldım yoksa hep ayniydim.Direniyorum zatenBir tatlı sever olarak bu kadar tatlı arasında 2 haftadır tatlı yemedim
Evet canım Haziran'da 38 olacağımSende 37-38 öyle miii ben bi şok dahakız abla sana da maşallah
Nevreste ve melekleri merhaba iyisiniz inşallah ...merak ettim nasılsınız diye...heyecanla gün sayıyorum tatlilarinizi görmek için...
Ne güzel bir yorum olmuş Meryem abla tşk ederiz sen nasılsın :)))Hanımlar, şimdi internette gördüm.YouTube de çocukların izlediği oyun videolarında ve bi kaç çeşitli içerikli videolarda çocukların izledikleri türden, reklam gibi çıkıp “momo isminde” korkunç bir karakter çıkıp çocuklara kötü Mesajlar veriyormuş. Gördüm ve sizinle paylaşmak istedim çocuklarımızı kontrol edelim gerekirse ellerine vermeyelim. Ben izledim ve küçük yaştaki çocukta yaratacağı travma ciddi boyuttaymış. Gerçekten zaman çok kötü öğrendim ve sizlere de anlatmak istedim Allah korusun yavrularımızı
Benim minik de öyle:) Hiç telefonu istemiyor oynamak için, hep barbileriyle ya da resim yapar:) Bıraksan 7/24 resim yaparAynen canım ya ben sürekli takip ediyorum.Zaten benimki normal oyun oynamayı daha çok seviyor.Minik dinazorları,hayvanları seviyor.Arada komik dizi veya sinemaları açıp izler çok oyun oynamaz.
Doğru canım diyette etkilerBilmiyorum kendimi iyi hissetmiyorum.Diyette yapıyorum enerjim yetmiyor galiba:)
Amin ablacım❤Vuslat kardeşim benim.Allah gönlündekini nasip etsin kızına... inşallah diyorum ben de...
Bende hep tiroid yüzünden alıyorumBende bu tiroid sayesinde 3 kilo aldım yoksa hep ayniydim.
Ben herhalde yapamazdim çok düşkünum tatlıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?