• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Bildirimlerin mi kapalı acaba
forumu takip ediyorum. güncellemeden sonra oldu ben kendim kapatmadım güncellemeyle mi kapandı? hiç bakmadım. nereden bakılıyor acaba?
mesela senin alıntın da bildirim panelinde görünmüyordu sayfayı yenilediğimde alıntıladığını gördüm.:110:

forumu takip ediyorum. güncellemeden sonra oldu ben kendim kapatmadım güncellemeyle mi kapandı? hiç bakmadım. nereden bakılıyor acaba?
mesela senin alıntın da bildirim panelinde görünmüyordu sayfayı yenilediğimde alıntıladığını gördüm.:110:
Güncellemeden sonra olmus olabilir belki yinede sayfayı tekrardan takibe al istersen
2242049

annesi maşallah bu kız çok tatlı maşallah maşallah :7:🧿 nedense bu çocuklar hep babaya benziyor yaa o kadar taşıdık içerde azıcık anneye de benzeseler ya bizim oğlanda genelde babaya benzetirler :D
Canım ♥♥♥ Ben resmini bırakayım o zaman, buyursun yesin teyzeleri :KK48:

Eki Görüntüle 2242026
Güncelleme sonrasında ben takip etmiyor görünüyordum yeniden takibe aldım canım bildirim ayarlarını da kontrol edersen düzelir belki senin ufaklık napıyor büyüdüler bile baksana daha dün hamilelik haberlerinizle mutlu olmuştuk valla zaman çok hızlı geçiyor 3 yaşına girecek bizimki de 1bçuk ay sonra :emir_bebek::110:

annesi maşallah bu kız çok tatlı maşallah maşallah :nazar:🧿 nedense bu çocuklar hep babaya benziyor yaa o kadar taşıdık içerde azıcık anneye de benzeseler ya bizim oğlanda genelde babaya benzetirler :KK70:

Güncelleme sonrasında ben takip etmiyor görünüyordum yeniden takibe aldım canım bildirim ayarlarını da kontrol edersen düzelir belki senin ufaklık napıyor büyüdüler bile baksana daha dün hamilelik haberlerinizle mutlu olmuştuk valla zaman çok hızlı geçiyor 3 yaşına girecek bizimki de 1bçuk ay sonra :emir_bebek::110:
benim ufaklık dede diyor gece gündüz artık babam dayanamadı hafta sonu çıktı geldi :emir_bebek:
bildirim ayarlarına baktım sıkıntı yoktu bakalım Zipzip- Zipzip- ın dediğini yaptım inşaallah düzelmiştir :)
yaa çok hızlı büyüyorlar daha geçen sene bu dönemlerde cinsiyetini yeni öğrenmiştim şimdi 7 aylık oldu bile 🐥
LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet yaa bu küçük hanım senin mi? çok güzel maşaallah sübhanallah barekallah :nazar:
Bu kolayda sonrasında ne yaparım bilmiyorum o kadar yetenekli değilim :))))
insan yarışmaya katıldıkça içindeki yeteneği keşfediyor 👩‍🍳

Back