- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Bildirimlerin mi kapalı acababana neden yarışma için açılan konuların bildirimleri gelmiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildirimlerin mi kapalı acababana neden yarışma için açılan konuların bildirimleri gelmiyor?
forumu takip ediyorum. güncellemeden sonra oldu ben kendim kapatmadım güncellemeyle mi kapandı? hiç bakmadım. nereden bakılıyor acaba?Bildirimlerin mi kapalı acaba
Güncellemeden sonra olmus olabilir belki yinede sayfayı tekrardan takibe al istersenforumu takip ediyorum. güncellemeden sonra oldu ben kendim kapatmadım güncellemeyle mi kapandı? hiç bakmadım. nereden bakılıyor acaba?
mesela senin alıntın da bildirim panelinde görünmüyordu sayfayı yenilediğimde alıntıladığını gördüm.
teşekkür ederimGüncellemeden sonra olmus olabilir belki yinede sayfayı tekrardan takibe al istersen
Eki Görüntüle 2242049
Maşallah berakallah bu ne tatliliktir bir kere baktım bir daha bakmadım nazar değmesin diye
Bende bildirimle görüyorum bir daha bakamıyorum :/bana neden yarışma için açılan konuların bildirimleri gelmiyor?
Rica ederim canım inşallah bildirimler gelirteşekkür ederim
bende de zaman zaman o bildirim ışığı yanmıyor.Bende bildirimle görüyorum bir daha bakamıyorum :/
inşaallah konu açıldığında göreceğiz :) söylediğin gibi yaptımRica ederim canım inşallah bildirimler gelir
Bende şimdi buldum yemekteyiz i tıklayınca :))bende de zaman zaman o bildirim ışığı yanmıyor.
ama 5 tane konu açılmış bildirim gelmedi mesela
Tatlılar gelmeye basladı bugün yarın gelir yine :))inşaallah konu açıldığında göreceğiz :) söylediğin gibi yaptım
ben de o şekilde bulabiliyorum :)Bende şimdi buldum yemekteyiz i tıklayınca :))
ayıp ettin kambersiz düğün alimiyonsuz yarışma olmazTatlılar gelmeye basladı bugün yarın gelir yine :))
Sende tatlı yapıyor musun :)
Benn daha yeni sayılırım o yüzden cook bilmiyorum :)))ben de o şekilde bulabiliyorum :)
ayıp ettin kambersiz düğün alimiyonsuz yarışma olmaz
bu 10. yarışmam olacak doğum filan yaptım 6 ay kadar ara verdimBenn daha yeni sayılırım o yüzden cook bilmiyorum :)))
Merakla tarifini bekliyorum o zaman :))
10 mu maşallah canımbu 10. yarışmam olacak doğum filan yaptım 6 ay kadar ara verdim
Güncelleme sonrasında ben takip etmiyor görünüyordum yeniden takibe aldım canım bildirim ayarlarını da kontrol edersen düzelir belki senin ufaklık napıyor büyüdüler bile baksana daha dün hamilelik haberlerinizle mutlu olmuştuk valla zaman çok hızlı geçiyor 3 yaşına girecek bizimki de 1bçuk ay sonraforumu takip ediyorum. güncellemeden sonra oldu ben kendim kapatmadım güncellemeyle mi kapandı? hiç bakmadım. nereden bakılıyor acaba?
mesela senin alıntın da bildirim panelinde görünmüyordu sayfayı yenilediğimde alıntıladığını gördüm.
bir bakmışsın 20. kez katılıyorsun10 mu maşallah canım
bende ilk yarısmyaa katılcam Becerebilirsem :)))
Bu kolayda sonrasında ne yaparım bilmiyorum o kadar yetenekli değilim :))))bir bakmışsın 20. kez katılıyorsun
bağımlılık yapıyor ona göre
benim ufaklık dede diyor gece gündüz artık babam dayanamadı hafta sonu çıktı geldiannesi maşallah bu kız çok tatlı maşallah maşallah nedense bu çocuklar hep babaya benziyor yaa o kadar taşıdık içerde azıcık anneye de benzeseler ya bizim oğlanda genelde babaya benzetirler
Güncelleme sonrasında ben takip etmiyor görünüyordum yeniden takibe aldım canım bildirim ayarlarını da kontrol edersen düzelir belki senin ufaklık napıyor büyüdüler bile baksana daha dün hamilelik haberlerinizle mutlu olmuştuk valla zaman çok hızlı geçiyor 3 yaşına girecek bizimki de 1bçuk ay sonra
insan yarışmaya katıldıkça içindeki yeteneği keşfediyorBu kolayda sonrasında ne yaparım bilmiyorum o kadar yetenekli değilim :))))