En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Annelik zor yaa,hem çok güzel hem de çok zor
Benim görümcemde de birkaç kez oldu ,hafif kesi atıp ,içindeki iltihabı boşaltmışlardı.
Sen burada olsan da aklın kızında .

Bişi yapamıyorum ki buradan da.
Ancak bekliyorum.

Ben akıtmadığım için üstüme almadım zaten

Kim demiş zararlı diye, asıl kimyasallar zararlı canım
Mesela ben makinayı günlük açtığım için ,suyla akıtıyorum da zaten hafiften ,yarım tablet koyuyorum ,daha az kimyasal olsun diye ama nereye kadar neye elimizi atsak tehlike ,en hafifinden aldığımız sebze meyvalar bile ilaçlı,parlatma uğruna ,bozulmasın diye vs.

Yok canım ben 6 senedir sirke kullanıyorum makinada tık demedi:) Aynen herşeyde var kimyasal malesef Ben meyve sebzeyi karbonatlı suda bekletiyorum kimyasal ilaç aktifliğini çözüyormuş:)

Geçmiş olsun ablacim evet mastit olmuştur büyük ihtimal Allah yardımcısı olsun.

Geçmiş olsun ablacim evet mastit olmuştur büyük ihtimal Allah yardımcısı olsun.

Kan tahlili vermiş onu bekliyor bakalım nasıl çıkacak sonuç.
Koltuk altına kadar şişlik olmuş öyle dedi.
Çok teşekkürler sağol.

Kan tahlili vermiş onu bekliyor bakalım nasıl çıkacak sonuç.
Koltuk altına kadar şişlik olmuş öyle dedi.
Çok teşekkürler sağol.
Korkma ablacim geçer bende olmuştum ateş falanda yapmıştı sıtma ilaç başlayınca rahatlar hemen

Sen istesen de kaçamazsın

❤❤

Allah muhafaza buz tehlike, dikkat et canım Sen hangi şehirdeydin unuttum yine Burada bahar havası var, çok güzel
Manisa abla ama merkez de değilim :)) buranın da ayazı var :)) ama şuan çok güzel çocukları parkta oynatiyorim okulda :))

Geçmiş olsun abla bende bir kere emzirirken öyle oldum nazar deyip okudular üflediler birde o memeyi daha sık emzir dediler o zaman kavun konusu geçmişti belki canım çekmiştir dediler iki gün sonra geçti benim

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…