- 24 Eylül 2018
- 98.556
- 295.035
- 698
Börek mi ?Geldim ama mış gibi börek kokusu arasında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Börek mi ?Geldim ama mış gibi börek kokusu arasında
Yolda giderken, evde sigara molasında her fırsatta damlıyorum işteYok, vakit ayırabiliyorsunuz muhabbete
Geldi miEneee onlinr bildirimi aktif ettim zannimca hemen mesajimi alintilayin bakem kizlar
Telefonun zil sesini kısıcanVallaha da olmus
İyi de heruf evdeyken nasil kapaticam sunu?
Geldi valla vusoYolda giderken, evde sigara molasında her fırsatta damlıyorum işte
Geldi mi
Hadi hayırlı olsunGeldi valla vuso
Buldum kapatan yeriniTelefonun zil sesini kısıcan
Kim seninle konuşmuyorNevreste sorarmisin siz bayan benimle neden konuşmuyor
Bu sene değil bu yaz çok önemli:)Yazın okuma ve dikte yapılmazsa okul açılınca okumayı unutuyorlar:)Onu hallettiniz mi gerisi gelir:)Bu seneyi atlattık mu gerisi kolay
Lunya biz seninle ikimiz gidip başka konu açalım . Minik Duduklu Tencere benide çağırmamış.Bizi istemiyorLunya kimki zaten
Olur nevros, bu kadarda görmezden gelinmezLunya biz seninle ikimiz gidip başka konu açalım . Minik Duduklu Tencere benide çağırmamış.Bizi istemiyor
Biz kendisi gibi tembel olmadığımız için kıskanıyor.Diyette yapamıyor.O ayrı bir kıskançlık meselesiOlur nevros, bu kadarda görmezden gelinmez
Haklısın biz hepsine küselim.İkimiz birbirimize yeteriz
Diğer hatunlarda suçlu biride dememiş nerdeler bu hatunlar hadi minik unutmuş istememiş, biz isteyelim diye
Dün ham olunca bugün doğrulamadım miniğim birde niyetliydim biraz ağır geldi
Hâlâ başlamadı mı, bir işaret bekliyordu diyeteBiz kendisi gibi tembel olmadığımız için kıskanıyor.Diyette yapamıyor.O ayrı bir kıskançlık meselesi
Yeteriz tabi, hem diyette yapıyoruzHaklısın biz hepsine küselim.İkimiz birbirimize yeteriz