• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Sanada çok geçmiş olsun canısı,bende bel bölgesinde çıktı,ağrı vurdumu sağ taraftan vuruyor adım bile atarken zorlanıyorum.Tuvalete bile gitmek işkence geliyordu ani batmalar oluyor.

İlaç kullanımyormusun sende.

Sağol canısı,hafta sonu genelde ben olmuyorum burada ondan yoktum .

Çok sağol canım benim.

Çok teşekkürler canısı sağol.

Yoğurt ve peynir yiyorum özellikle peyniri çok tüketiyorum zaten kefiri sevemedim kokusu fenaydı.

Ani hareketler bide tetikliyor,cuma günü pazara gittim ya yeren zor kalktım bir anda kramplar girip kitliyor .
Birde hafif derecede skolyoz var sırtta.
Benimde var skolyoz ciddi değil dedi

Sırt ağrısı yapıyor bende tutuluyor bir anda.
Benim belde tam iskeletin ortak yerinde sağ bacağı kilitliyordu uzun süre iltihap için ilaç kullandım kronik olmuş çoktan benimki Verde sinsi ilerler dedi doktor kesin bir tedavisi yokmuş ve en son kambur oluyormuş bu rahatsızlık sonucu :(

Buradayım :KK45::KK200:
Telefonum servisten geldi sonunda ,cuma günü siteyi beğenmedim gittim :skandal:
Sonra Kazen tamam gel senin istediğin gibi olsun dedi de geldim :KK53:
Hafta sonu giremiyorum KKya
Canım benim:KK36:
Şu an inanmayacaksın ama çay içiyorum :KK70::KK70::KK70:
Ben çok beğendim sitenin yeni halini:KK45: Alıştıkca daha güzel geliyor:) Ben ikinci demliği bile içtim:KK45:
Sanada çok geçmiş olsun canısı,bende bel bölgesinde çıktı,ağrı vurdumu sağ taraftan vuruyor adım bile atarken zorlanıyorum.Tuvalete bile gitmek işkence geliyordu ani batmalar oluyor.

İlaç kullanımyormusun sende.

Sağol canısı,hafta sonu genelde ben olmuyorum burada ondan yoktum .

Çok sağol canım benim.

Çok teşekkürler canısı sağol.

Yoğurt ve peynir yiyorum özellikle peyniri çok tüketiyorum zaten kefiri sevemedim kokusu fenaydı.

Ani hareketler bide tetikliyor,cuma günü pazara gittim ya yeren zor kalktım bir anda kramplar girip kitliyor .
Birde hafif derecede skolyoz var sırtta.
Allah şifa versin ablacım❤ Ani hareketler yapmamaya dikkat et, Allah korusun kemik erimesi varken kemikler daha kırılgan oluyor:KK43: Vitamin takviyesi kullanıyordum abla ama kaç senedir kullanmıyorum.
Benimde var skolyoz ciddi değil dedi
Benim de sırtımda var skolyoz, sağ omuzum hafif aşağıda😑 İlerlemiş hali çok kötü bakmıştım:KK43: İnşaAllah olmaz öyle😑

Benim belde tam iskeletin ortak yerinde sağ bacağı kilitliyordu uzun süre iltihap için ilaç kullandım kronik olmuş çoktan benimki Verde sinsi ilerler dedi doktor kesin bir tedavisi yokmuş ve en son kambur oluyormuş bu rahatsızlık sonucu :KK43:

Yürürken benimde bacağıma vuruyor zaten,tedavi yok herhalde dediğin gibi çok dikkatli olmak lazım bu konuda.
Doktor ya yüzme yada plates dedi en iyi spor bunlarmış skolyozda.

Ben çok beğendim sitenin yeni halini:KK45: Alıştıkca daha güzel geliyor:) Ben ikinci demliği bile içtim:KK45:

Allah şifa versin ablacım❤ Ani hareketler yapmamaya dikkat et, Allah korusun kemik erimesi varken kemikler daha kırılgan oluyor:KK43: Vitamin takviyesi kullanıyordum abla ama kaç senedir kullanmıyorum.

Benim de sırtımda var skolyoz, sağ omuzum hafif aşağıda😑 İlerlemiş hali çok kötü bakmıştım:KK43: İnşaAllah olmaz öyle😑

Sağol vuslatcım,ne kadar dikkat edersek edelim bir şekilde oluyor yinede.
Benimde sağ kolum hafiften öyle yana sarkık durunca eşim nasıl duruyon sen öyle dayı dayı demişti.:KK67::KK67:
Meğerse sorun başkaymış.

Yürürken benimde bacağıma vuruyor zaten,tedavi yok herhalde dediğin gibi çok dikkatli olmak lazım bu konuda.

Benimde sağ kolum hafiften öyle yana sarkık durunca eşim nasıl duruyon sen öyle dayı dayı demişti.:KK67::KK67:
Meğerse sorun başkaymış.
Ayy abla:70::70: Ben hiç farketmedim kendim, doktor söyledi, eve geldim aynaya dikkatli bakınca fark ettim 😯

Meğerse sorun başkaymış.
Ben anca pilates yaparım yüzmeye cesaretim yok birde egzersiz vermişti yüz üstü pozisyonda yatarak falan :))

Yüzme çok iyi aslında denesen kesin cesaretin yerine gelir.
Geçen sene denemedim daha önceki sene denizde bayağı cabaladim eşim oluyor dedi ama ben can korkusu ile ne yaptığını bilmediğimden yapamadığımi düşündüm :)) daha da denemedim ama çocukları bu yaz vereceğim yüzme kursuna en iyisi :)) benim kız bebekken bıraktık duruyordu suyun üstünde :D

Back