• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Hayırlı Sabahlar cümleten Selamun aleyküm 🤲
Aleykum selam canım❤
Cumartesi acile gittim bel ağrılarım başladı yine,iğne yaptılar kas gevçetici birde ilaç verdiler.
Kemik erimem var bel bölgemde,kireçlenmede olunca sinirlere sıkışıyor randevu aldım gidecem.
Tekrardan kontroller yapılacak.
Geçmiş olsun ablacım:KK60: Kemik erimesi bende de var, ilerde sıkıntı çıkarmasa bari😯

Cumartesi acile gittim bel ağrılarım başladı yine,iğne yaptılar kas gevçetici birde ilaç verdiler.
Kemik erimem var bel bölgemde,kireçlenmede olunca sinirlere sıkışıyor randevu aldım gidecem.
Geçmişler olsun ablam ❤️

Geçmiş olsun ablacim Allah şifa versin

Var ilacım bir arada hidroksitD tahlili de yapıldı biraz düşük çıkmıştı.
Süt içmiyorum nefret ederim kokar bana.
Yazın bile bol güneş alıyorum aslında ama oldu yinede.
Aslında kalsiyum yoğurt ve kefirde daha yüksek alternatif olarak ablacım Bi an önce iyileşirsin inşallah :36:

Belim ağrıyor arada ilaç alıyorum kontrole gidecem bakalım.
Bel önemli dikkat et abla benim de bel ve kalça kemiklerinde ödem var bazen tüm iskelet sistemini kilitliyor :// zamana zaman tarif ltihap da oluyr :(

Back