- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleykum selam canım❤Hayırlı Sabahlar cümleten Selamun aleyküm
Geçmiş olsun ablacım Kemik erimesi bende de var, ilerde sıkıntı çıkarmasa bariCumartesi acile gittim bel ağrılarım başladı yine,iğne yaptılar kas gevçetici birde ilaç verdiler.
Kemik erimem var bel bölgemde,kireçlenmede olunca sinirlere sıkışıyor randevu aldım gidecem.
Tekrardan kontroller yapılacak.
Geçmiş olsun ablacanım bende kaç gündür seni merak ediyordum gelmedin.Belim ağrıyor arada ilaç alıyorum kontrole gidecem bakalım.
Geçmişler olsun ablamCumartesi acile gittim bel ağrılarım başladı yine,iğne yaptılar kas gevçetici birde ilaç verdiler.
Kemik erimem var bel bölgemde,kireçlenmede olunca sinirlere sıkışıyor randevu aldım gidecem.
Geçmiş olsun ablacim Allah şifa versinCumartesi acile gittim bel ağrılarım başladı yine,iğne yaptılar kas gevçetici birde ilaç verdiler.
Aslında kalsiyum yoğurt ve kefirde daha yüksek alternatif olarak ablacım Bi an önce iyileşirsin inşallahVar ilacım bir arada hidroksitD tahlili de yapıldı biraz düşük çıkmıştı.
Süt içmiyorum nefret ederim kokar bana.
Yazın bile bol güneş alıyorum aslında ama oldu yinede.
GünaydınGünaydın herkese mutlu,sağlıklı,bereketli bir hafta olsun inşallah
Günaydın ❤Günaydın herkese mutlu,sağlıklı,bereketli bir hafta olsun inşallah
Günaydın canım nasılsınGünaydın ❤
Iyiyim canım sen nasılsınGünaydın canım nasılsın
Çok şükür canım kalkarsam işler beni bekliyor ama henüz ilham gelmediIyiyim canım sen nasılsın
Bende tembellik modundayım kk ya takıldım kaldım :)))))Çok şükür canım kalkarsam işler beni bekliyor ama henüz ilham gelmedi
Bel önemli dikkat et abla benim de bel ve kalça kemiklerinde ödem var bazen tüm iskelet sistemini kilitliyor :// zamana zaman tarif ltihap da oluyrBelim ağrıyor arada ilaç alıyorum kontrole gidecem bakalım.
Kk ya takılanlar tembrller mıBende tembellik modundayım kk ya takıldım kaldım :)))))
Kendi adıma dedimKk ya takılanlar tembrller mı