• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Ben sabah oğlumu gonderdikten sonra uyumuşum kızlarda uyudu Allah tan .
Ben uyumadım daha akşama kaynana börek yemeye çağırıyor yemek yapmayalım diyorum :D

Deynep Google kadınlar kulübü yöresel çorbalar yazsana bir hiç bir yeri tiklamadan çıkan görsele bak 😍
Farklı birşey göremedim ki ,acaba benim çorba mı görünüyor dedim korkarak açtım :KK53:

Farklı birşey göremedim ki ,acaba benim çorba mı görünüyor dedim korkarak açtım :KK53:
Evet Snen çorba çıkıyor ilk eğer görseller diye tilarsan ilk xantanem çıkıyor dur ss alayım

2241569
deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye.

Aleykum selam canım❤

Geçmiş olsun ablacım:KK60: Kemik erimesi bende de var, ilerde sıkıntı çıkarmasa bari😯

Sanada çok geçmiş olsun canısı,bende bel bölgesinde çıktı,ağrı vurdumu sağ taraftan vuruyor adım bile atarken zorlanıyorum.Tuvalete bile gitmek işkence geliyordu ani batmalar oluyor.

İlaç kullanımyormusun sende.

Geçmiş olsun ablacanım bende kaç gündür seni merak ediyordum gelmedin. :KK36:

Sağol canısı,hafta sonu genelde ben olmuyorum burada ondan yoktum .

Geçmişler olsun ablam ❤

Çok sağol canım benim.

Geçmiş olsun ablacim Allah şifa versin

Çok teşekkürler canısı sağol.

Aslında kalsiyum yoğurt ve kefirde daha yüksek alternatif olarak ablacım Bi an önce iyileşirsin inşallah :KK36:

Yoğurt ve peynir yiyorum özellikle peyniri çok tüketiyorum zaten kefiri sevemedim kokusu fenaydı.

Bel önemli dikkat et abla benim de bel ve kalça kemiklerinde ödem var bazen tüm iskelet sistemini kilitliyor :// zamana zaman tarif ltihap da oluyr :KK43:

Ani hareketler bide tetikliyor,cuma günü pazara gittim ya yeren zor kalktım bir anda kramplar girip kitliyor .
Birde hafif derecede skolyoz var sırtta.

Cumartesi acile gittim bel ağrılarım başladı yine,iğne yaptılar kas gevçetici birde ilaç verdiler.
Kemik erimem var bel bölgemde,kireçlenmede olunca sinirlere sıkışıyor randevu aldım gidecem.
Tekrardan kontroller yapılacak.
Geçmiş olsun ablacım:KK200::KK68:

Sanada çok geçmiş olsun canısı,bende bel bölgesinde çıktı,ağrı vurdumu sağ taraftan vuruyor adım bile atarken zorlanıyorum.Tuvalete bile gitmek işkence geliyordu ani batmalar oluyor.

İlaç kullanımyormusun sende.

Sağol canısı,hafta sonu genelde ben olmuyorum burada ondan yoktum .

Çok sağol canım benim.

Çok teşekkürler canısı sağol.

Yoğurt ve peynir yiyorum özellikle peyniri çok tüketiyorum zaten kefiri sevemedim kokusu fenaydı.

Ani hareketler bide tetikliyor,cuma günü pazara gittim ya yeren zor kalktım bir anda kramplar girip kitliyor .
Birde hafif derecede skolyoz var sırtta.
Gecmis olsun abla❤

Buradayım :KK45::KK200:
Telefonum servisten geldi sonunda ,cuma günü siteyi beğenmedim gittim :skandal:
Sonra Kazen tamam gel senin istediğin gibi olsun dedi de geldim :KK53:
Hafta sonu giremiyorum KKya
Canım benim:KK36:
Şu an inanmayacaksın ama çay içiyorum :KK70::KK70::KK70:
Tabi tatlıyı kaptın gittin:KK45:
Ne zaman geliyor heyecanla bekliyorum:dondurma:

Sağol nevoşum daha iyiyim şimdi.:KK200::KK60:
Bel çok zor ablam eşiminde ara ara oluyor.Bir ara yerinden kalkamıyordu.
3-4 ay ılıtılmış zeytinyağı sürdük .O iyi geldi.Tabi onu yapınca 3-4 fanilayı gözden çıkardık.Çeksede azda olsa siniyordu.

Bel çok zor ablam eşiminde ara ara oluyor.Bir ara yerinden kalkamıyordu.
3-4 ay ılıtılmış zeytinyağı sürdük .O iyi geldi.Tabi onu yapınca 3-4 fanilayı gözden çıkardık.Çeksede azda olsa siniyordu.

Üstünü deüştürmek bile işkence oluyordu,hele wc olayı fenaydı otururken tam bir işkence yani.

Back