- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.353
- 698
Ben uyumadım daha akşama kaynana börek yemeye çağırıyor yemek yapmayalım diyorumBen sabah oğlumu gonderdikten sonra uyumuşum kızlarda uyudu Allah tan .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben uyumadım daha akşama kaynana börek yemeye çağırıyor yemek yapmayalım diyorumBen sabah oğlumu gonderdikten sonra uyumuşum kızlarda uyudu Allah tan .
Farklı birşey göremedim ki ,acaba benim çorba mı görünüyor dedim korkarak açtımDeynep Google kadınlar kulübü yöresel çorbalar yazsana bir hiç bir yeri tiklamadan çıkan görsele bak
Evet Snen çorba çıkıyor ilk eğer görseller diye tilarsan ilk xantanem çıkıyor dur ss alayımFarklı birşey göremedim ki ,acaba benim çorba mı görünüyor dedim korkarak açtım
Bu kim burda şeysi yanıltıcı ben yokum anima sayfada kalmış chrome en son o yüzden hep burada gösteriyor
Ooooh hadi iyisin deseneBen uyumadım daha akşama kaynana börek yemeye çağırıyor yemek yapmayalım diyorum
Etiketi farkedemedim
Aleykum selam canım❤
Geçmiş olsun ablacım Kemik erimesi bende de var, ilerde sıkıntı çıkarmasa bari
Geçmiş olsun ablacanım bende kaç gündür seni merak ediyordum gelmedin.
Geçmişler olsun ablam ❤
Geçmiş olsun ablacim Allah şifa versin
Aslında kalsiyum yoğurt ve kefirde daha yüksek alternatif olarak ablacım Bi an önce iyileşirsin inşallah
Bel önemli dikkat et abla benim de bel ve kalça kemiklerinde ödem var bazen tüm iskelet sistemini kilitliyor :// zamana zaman tarif ltihap da oluyr
Geçmiş olsun ablacımCumartesi acile gittim bel ağrılarım başladı yine,iğne yaptılar kas gevçetici birde ilaç verdiler.
Kemik erimem var bel bölgemde,kireçlenmede olunca sinirlere sıkışıyor randevu aldım gidecem.
Tekrardan kontroller yapılacak.
Geçmiş olsun ablacım
Gecmis olsun abla❤Sanada çok geçmiş olsun canısı,bende bel bölgesinde çıktı,ağrı vurdumu sağ taraftan vuruyor adım bile atarken zorlanıyorum.Tuvalete bile gitmek işkence geliyordu ani batmalar oluyor.
İlaç kullanımyormusun sende.
Sağol canısı,hafta sonu genelde ben olmuyorum burada ondan yoktum .
Çok sağol canım benim.
Çok teşekkürler canısı sağol.
Yoğurt ve peynir yiyorum özellikle peyniri çok tüketiyorum zaten kefiri sevemedim kokusu fenaydı.
Ani hareketler bide tetikliyor,cuma günü pazara gittim ya yeren zor kalktım bir anda kramplar girip kitliyor .
Birde hafif derecede skolyoz var sırtta.
O mesajı alıntılayıp bence tembel diyecektim
Tabi tatlıyı kaptın gittinBuradayım
Telefonum servisten geldi sonunda ,cuma günü siteyi beğenmedim gittim
Sonra Kazen tamam gel senin istediğin gibi olsun dedi de geldim
Hafta sonu giremiyorum KKya
Canım benim
Şu an inanmayacaksın ama çay içiyorum
Bel çok zor ablam eşiminde ara ara oluyor.Bir ara yerinden kalkamıyordu.Sağol nevoşum daha iyiyim şimdi.
Bel çok zor ablam eşiminde ara ara oluyor.Bir ara yerinden kalkamıyordu.
3-4 ay ılıtılmış zeytinyağı sürdük .O iyi geldi.Tabi onu yapınca 3-4 fanilayı gözden çıkardık.Çeksede azda olsa siniyordu.
Allah yardımcın olsun ablam bir süre dikkat edeceksinÜstünü deüştürmek bile işkence oluyordu,hele wc olayı fenaydı otururken tam bir işkence yani.
İnkâr mı ediyor tembelliğiniO mesajı alıntılayıp bence tembel diyecektim
Dünya alem biliyor boşa inkar etmesin.İnkâr mı ediyor tembelliğini
Profilinde bile tembel olduğu yazıyor
Allah yardımcın olsun ablam bir süre dikkat edeceksin