Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleykumselam ,hayırlı sabahlar canımHayırlı Sabahlar cümleten Selamun aleyküm
günaydınnn ❤
Günaydın canlarGünaydınlar hepinize güzel ,güneşli ,mutlu, huzurlu, sağlık ,neşe dolu haftalar olsun.❤
Senin profil fotonda yeşil var bendede varmıAleykumselam ,hayırlı sabahlar canım
Yeşilaycı ve yeşil kafalıyı, ya,var evetSenin profil fotonda yeşil var bendede varmı
Yaaaaa olmaması lazımYeşilaycı ve yeşil kafalıyı, ya,var evet
Günaydın herkese yeni bir gün yeni bir başlangıç
Günaydınlar herkese
GünaydınnHayırlı sabahlar Keyifli, mutlu haftalar olsun İnşaAllah
Çok yazmışsınız okumadım hepsini
Peki,yok diyeyim ,kızmaYaaaaa olmaması lazım
Günaydın :)Günaydın
Çok geçmiş olsun abla, rabbim şifa versin inşallahCumartesi acile gittim bel ağrılarım başladı yine,iğne yaptılar kas gevçetici birde ilaç verdiler.
Kemik erimem var bel bölgemde,kireçlenmede olunca sinirlere sıkışıyor randevu aldım gidecem.
Tekrardan kontroller yapılacak.
Çok geçmiş olsun abla, rabbim şifa versin inşallah
Benim kayınvalidemde de var kemik erimesi. Hergün mutlaka süt içiyorTeşekkürler canım sağol,yılda 3-4 kere tekrarlıyor böyle.
Benim kayınvalidemde de var kemik erimesi. Hergün mutlaka süt içiyor
Olacaksa bi şekilde oluyor. Rabbim beterinden korusunSüt içmemde peynir ve yoğurt sürekli tüketiyorum özellile peynir daha fazla.
Olacaksa bi şekilde oluyor. Rabbim beterinden korusun
Günaydın geçmiş olsun ablacımCumartesi acile gittim bel ağrılarım başladı yine,iğne yaptılar kas gevçetici birde ilaç verdiler.
Kemik erimem var bel bölgemde,kireçlenmede olunca sinirlere sıkışıyor randevu aldım gidecem.
Tekrardan kontroller yapılacak.
Elde ayakta beklerken belde çıktı,menapoz sonrası oldu hep bunlar.
Bişi diyecem ayarardan düzelttim gerçide,aşağıda konuyu okuyanlarda nick gözüküyormu bakabilirmisin .
Sayfadayım zaten