- 8 Haziran 2013
- 57.077
- 151.594
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elde ayakta beklerken belde çıktı,menapoz sonrası oldu hep bunlar.
Bişi diyecem ayarardan düzelttim gerçide,aşağıda konuyu okuyanlarda nick gözüküyormu bakabilirmisin .
Sayfadayım zaten
Eki Görüntüle 2241456
Şuanda da durum bu
Rica ederim ablacım. Acaba onlarda bizi görüyor mu? Cem yılmazın "zeki müren de bizi görecek mi?" repliği gibi olduSağol canısı ayarlardan düzeltmiştim daha önce,simdi yeni sürüme geçince nasıl diye sorayım dedim.
Teknoloji bayağı ileride. Pc den de ekran görüntüsü alınıyormuşEki Görüntüle 2241460 Eki Görüntüle 2241460
Yaaptım herhalde demiii ekran görüntüsünü nasıl yaptın diye sormayın bir daha bulamam bakalım sayfaya çıkacakmı
Rica ederim ablacım. Acaba onlarda bizi görüyor mu? Cem yılmazın "zeki müren de bizi görecek mi?" repliği gibi oldu
Jsjwke
Teknoloji bayağı ileride. Pc den de ekran görüntüsü alınıyormuş
Geçmiş olsun abla D vitamini kullanıyor musun sütle birlikte tüketirsen D vitaminin emilimi artıyormuş diye duydum ne kadar doğru ama yaz geliyor artık bol bol güneşten faydalanmak gerek her Gün 20 dk diyor ama eksiklik varsa vitamin şart kemikler içinCumartesi acile gittim bel ağrılarım başladı yine,iğne yaptılar kas gevçetici birde ilaç verdiler.
Kemik erimem var bel bölgemde,kireçlenmede olunca sinirlere sıkışıyor randevu aldım gidecem.
Tekrardan kontroller yapılacak.
Geçmiş olsun abla D vitamini kullanıyor musun sütle birlikte tüketirsen D vitaminin emilimi artıyormuş diye duydum ne kadar doğru ama yaz geliyor artık bol bol güneşten faydalanmak gerek her Gün 20 dk diyor ama eksiklik varsa vitamin şart kemikler için
Çok geçmiş olsunCumartesi acile gittim bel ağrılarım başladı yine,iğne yaptılar kas gevçetici birde ilaç verdiler.
Kemik erimem var bel bölgemde,kireçlenmede olunca sinirlere sıkışıyor randevu aldım gidecem.
Geçmiş olsun abla aallah şifa versinCumartesi acile gittim bel ağrılarım başladı yine,iğne yaptılar kas gevçetici birde ilaç verdiler.
Geçmiş olsun abla aallah şifa versin
Teşekkürler meleğim sağol:))
Nasılsın :))
_CaNanSu_ nasılsın canım?
İyiyim canım, akşam cevap yazdım ya kız. Sen görmemişsindirİyidir bebişim sen nasılsın?
Dün etiketledim seni ama görmedin galiba
Bu kategori yokmuşsun duyduğuma göre
İyiyim canım, akşam cevap yazdım ya kız. Sen görmemişsindir
Evet, bi ara da ben vereyim dedim
Vaktim olmuyor zaten, yeterince yoruluyorum:)
Aynen canım, giremiyorum malesef
Misafirlerim 6 ay bende canım. Bu kategori katılmıyorum :)