• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Elde ayakta beklerken belde çıktı,menapoz sonrası oldu hep bunlar.
Bişi diyecem ayarardan düzelttim gerçide,aşağıda konuyu okuyanlarda nick gözüküyormu bakabilirmisin .
Sayfadayım zaten
2241456

Şuanda da durum bu :KK53:

Sağol canısı ayarlardan düzeltmiştim daha önce,simdi yeni sürüme geçince nasıl diye sorayım dedim.
Rica ederim ablacım. Acaba onlarda bizi görüyor mu? Cem yılmazın "zeki müren de bizi görecek mi?" repliği gibi oldu :KK45:

Jsjwke

Teknoloji bayağı ileride. Pc den de ekran görüntüsü alınıyormuş :KK45:

2 kere çıkmış gerçide olsun nasılsa başardım demi :eek: daha öncede yapmıştım unuttum deneyim dedim oldu valla.

Cumartesi acile gittim bel ağrılarım başladı yine,iğne yaptılar kas gevçetici birde ilaç verdiler.
Kemik erimem var bel bölgemde,kireçlenmede olunca sinirlere sıkışıyor randevu aldım gidecem.
Tekrardan kontroller yapılacak.
Geçmiş olsun abla D vitamini kullanıyor musun sütle birlikte tüketirsen D vitaminin emilimi artıyormuş diye duydum ne kadar doğru ama yaz geliyor artık bol bol güneşten faydalanmak gerek her Gün 20 dk diyor ama eksiklik varsa vitamin şart kemikler için

Geçmiş olsun abla D vitamini kullanıyor musun sütle birlikte tüketirsen D vitaminin emilimi artıyormuş diye duydum ne kadar doğru ama yaz geliyor artık bol bol güneşten faydalanmak gerek her Gün 20 dk diyor ama eksiklik varsa vitamin şart kemikler için

Var ilacım bir arada hidroksitD tahlili de yapıldı biraz düşük çıkmıştı.
Süt içmiyorum nefret ederim kokar bana.
Yazın bile bol güneş alıyorum aslında ama oldu yinede.

Cumartesi acile gittim bel ağrılarım başladı yine,iğne yaptılar kas gevçetici birde ilaç verdiler.
Kemik erimem var bel bölgemde,kireçlenmede olunca sinirlere sıkışıyor randevu aldım gidecem.
Çok geçmiş olsun :KK36:

Geçmiş olsun abla aallah şifa versin

İyidir bebişim sen nasılsın?
Dün etiketledim seni ama görmedin galiba:KK50:

Bu kategori yokmuşsun duyduğuma göre🤪
İyiyim canım, akşam cevap yazdım ya kız. Sen görmemişsindir :63:
Evet, bi ara da ben vereyim dedim :KK45:
Vaktim olmuyor zaten, yeterince yoruluyorum:)

İyiyim canım, akşam cevap yazdım ya kız. Sen görmemişsindir :63:
Evet, bi ara da ben vereyim dedim :KK45:
Vaktim olmuyor zaten, yeterince yoruluyorum:)

Vallaha görmedim😂
Bi bakayım geriye dönük🤪

Evet anlıyorum seni,başın kalabalık ve bebiş de büyümüş epeyce😘
Ara ver dinlen,desteğini benden esirgeme:KK70::sus:

Back