- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.667
Hmm o zor işte benimde tam gün oldguudnan 3 sefer gidiyorum okula :)Bizim de yakın da sabahçı bizim tam gün değil senin o güzel 8 beş kala ders başlıyor bizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm o zor işte benimde tam gün oldguudnan 3 sefer gidiyorum okula :)Bizim de yakın da sabahçı bizim tam gün değil senin o güzel 8 beş kala ders başlıyor bizim
İyi geceler procan
Yaa tamam tamam proyum ama suyunu cikardim. Halkim benİyi geceler procan
Ben buralardayım ama çıkmam lazım artık saat 8 de kalkacağım malum :))Herkesler gitti bugün herkes için yorucu idi galiba
Halktan smileYaa tamam tamam proyum ama suyunu cikardim. Halkim ben
Iyi geceler
Hayir suanda bende de var ama sadece ben goruyorum cevrimici oldugumu, sen suan cevrimici gorunmuyorsun eger cevap vermekte gec kalmadiysam hala buradaysan.Halktan smile
Merak ettim sorunun cvp ini biliyorsan :)) bizim profil foto yanında yeşil kafa var sende yok başka kimde yok bilmiyorum ama
Bunun cvp ini bilen varmı :))
Yeşil kafa çevirimici ile mı alakalıHayir suanda bende de var ama sadece ben goruyorum cevrimici oldugumu, sen suan cevrimici gorunmuyorsun eger cevap vermekte gec kalmadiysam hala buradaysan.
galiba oyle bndede suan oldu aktif uyelerde yesil kafa oluyo sanirimYeşil kafa çevirimici ile mı alakalı
Bimliyordum öğrenmiş oldum sayenizde :)) tşkgaliba oyle bndede suan oldu aktif uyelerde yesil kafa oluyo sanirim
Evet o yesil amblem gorduklerin cevrimici demek, ama bunu gizleyebiliyorsun o zaman goremiyor kimse cevrimici oldugunu. Gizlediginde yine sende oluyor o amblem ama biz goremiyoruz. Suan sende yok, gizlemissin yanjYeşil kafa çevirimici ile mı alakalı
Ben eski gizlilerdenimEvet o yesil amblem gorduklerin cevrimici demek, ama bunu gizleyebiliyorsun o zaman goremiyor kimse cevrimici oldugunu. Gizlediginde yine sende oluyor o amblem ama biz goremiyoruz. Suan sende yok, gizlemissin yanj
BendeBen eski gizlilerdenim
ama sen suan aktifsin sende cikmiyorBimliyordum öğrenmiş oldum sayenizde :)) tşk
Gizlenmiş in ben prolarda çevrimiçi çevrimdışı istediğin gibi gozukebiliyorsunama sen suan aktifsin sende cikmiyor
İyi uykular canımNeyse kızlar Allah rahatlık versin hayırlı geceler :)) optum