- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni yenilendi site ama el atayım dedim ablaGünaydın sabah sabah temizlik
Yeni yenilendi site ama el atayım dedim abla
İyi yaptın ellerine sağlık gel çay içelim beraber
Gunaydin baaayanlar
Bu gece uyumadim desem yeridir
Onurun gazi vardi sanirim sabaha kadar uyanip agladi
Sabah uyanip eve bi baktim Allahim rezillik
Pijamalarimi bile cikarmadan yemek bile yemeden topladim supurge actim
Neyse ki aksam bulasiklari halletmisdim
Camasirlar kirli sepetinin kenarlarina tasdi artik simdi makineye aticam kirlileri,banyoyu ve yatak odasini toplicam
Daha bebeleri yikicam,kizin dersleri utu yemek bu gun beni bulmazsiniz artikin
Aynen oyle canim su anda kafamin ici dumanli sisli sankiGeçmiş olsun canım uykusuzluk zor ya
O uyuyunca sende uyu canımAynen oyle canim su anda kafamin ici dumanli sisli sanki
Uyusalar uyicam da yataklarindalar tukuruk savasi yapiyolar su andaO uyuyunca sende uyu canım
Allah kolaylık versin benim evde bugün öyle hafta sonları hep öyle oluyor zatenGunaydin baaayanlar
Bu gece uyumadim desem yeridir
Onurun gazi vardi sanirim sabaha kadar uyanip agladi
Sabah uyanip eve bi baktim Allahim rezillik
Pijamalarimi bile cikarmadan yemek bile yemeden topladim supurge actim
Neyse ki aksam bulasiklari halletmisdim
Camasirlar kirli sepetinin kenarlarina tasdi artik simdi makineye aticam kirlileri,banyoyu ve yatak odasini toplicam
Daha bebeleri yikicam,kizin dersleri utu yemek bu gun beni bulmazsiniz artikin
Tekme tokattan iyidir benimkilrri zor ayırdım biraz önce kız kavgası kolay ayrılıyor da erkek kavgası öyle olmuyorUyusalar uyicam da yataklarindalar tukuruk savasi yapiyolar su anda
TünaydınTünaydınnn mutlu pazarlar ❤
TünaydınnnTünaydın
Tünaydınnn
Tünaydın genel olarak koşturmacalı oluyor zaten,hele bir de gidilecek yer varsa. Kolay gelsin canımTunaydin herkese ❤Bizde doğum gününe davetliyiz bugün ordan çıkışta alışveriş akşam yemeği ödev banyolar derken yoğun bir gün benide bekliyor
Aynen canım teşekkür ederimTünaydın genel olarak koşturmacalı oluyor zaten,hele bir de gidilecek yer varsa. Kolay gelsin canım
Rica ederim canımAynen canım teşekkür ederim