- 28 Haziran 2011
- 59.587
- 150.323
Yiiiii beniii çicemmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yiiiii beniii çicemmmm
KimeeBen bir arkadaşımıza sunum İçin limon ya da portakal dilimi kurutmasını önermiştim, görünce şoka uğrayacaktır
Çok güzel duruyor, ellerinize sağlık
Afiyet olsunAvakadoya kabak receli doktum yiyorum kimse damak tadimi sorgulamasin
Eki Görüntüle 2982344 azicik tipi degisti ama olssun :) kaba recelimin tanesi bitti suyuyla idare ettim kahvenin yaninda seviyorum
Bu ay ben çok bekliyorumFirdefs'te kuruttuBen bir arkadaşımıza sunum İçin limon ya da portakal dilimi kurutmasını önermiştim, görünce şoka uğrayacaktır
Çok güzel duruyor, ellerinize sağlık
Hepimiz dizelim tabaklara eşitlik olsun canom
Çok teşekkürler ablacım, 4.gün bugün, daha 10 gün var bitmesine, ama biz aşılı olduğumuz için ilk 5 gün bize karantina yok, yarın test yaptıracağız, yarın da negatif çıkarsak bize karantina olmayacakÇok geçmişler olsun karantina bittimi peki.
Sagol hemsolarin sultan-ıAfiyet olsun
Sagol hemsolarin sultan-ı
Güneşte hiç kurutmadım abla bizim iklim de müsait değil ama olur neden olmasınBalkonda kurutulan gibi oluyor demi o zaman.
Aynen seçip katmak laım hemennnMeyve çok çiçeem iyi ki
Ne olacak böyle kimse bilmiyor,nereye kadar devam edecek aşınında sonu yok gibi duruyor.Ah keske bilsek,kan sulandirici iciyorum her gun oyle dedi dr bakalim dinliyorum.Griplerde berbat yeni influenza a olduk domuz gribi ,grip asisi olmadigima pismanim.Ben ilac icmekten nefret eden insan ilac bagimlisi oldum.Her faydanin bir yan etkisi var malesef
Kızın nasıl canımÇok teşekkürler ablacım, 4.gün bugün, daha 10 gün var bitmesine, ama biz aşılı olduğumuz için ilk 5 gün bize karantina yok, yarın test yaptıracağız, yarın da negatif çıkarsak bize karantina olmayacak
BeniKimi yasaklasakEki Görüntüle 2982368
Hangi tatliyi yapcen dan yasakla beaKimi yasaklasakEki Görüntüle 2982368
Emin misin
Ben size kıyamamHangi tatliyi yapcen dan yasakla bea
Ben boyle yaparim senin kinde su eksik.gibi yasaklaaa
Guzel ama oy almaz hih yasakla
Kolay tatli secmis hazirci oy icin yapiyo yasaklaaa
Oluur çok düşük ısıda 100 de falan
Nevoş bak JOYz fırında olur diyor kurutma için .Bu ay ben çok bekliyorumFirdefs'te kuruttu
Hadi bakalım umarım testlerinizde negatif çıkarda karantina durumlarınız olmazÇok teşekkürler ablacım, 4.gün bugün, daha 10 gün var bitmesine, ama biz aşılı olduğumuz için ilk 5 gün bize karantina yok, yarın test yaptıracağız, yarın da negatif çıkarsak bize karantina olmayacak
Buradada nem var biber bile kurumuyor hiç.Güneşte hiç kurutmadım abla bizim iklim de müsait değil ama olur neden olmasın
Acaba kim kimmmKimi yasaklasakEki Görüntüle 2982368
VarYeni fikir var mı yasom