- 28 Haziran 2011
- 59.592
- 150.332
BencedeSenin sunumuna üçgen dilim daha güzel olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BencedeSenin sunumuna üçgen dilim daha güzel olur
Portakallarımı paylaştım yaHani konu geldi mi
Doğru tabi bende salladım yaniii sonra yapış yapış olacak yerler kaç günde kuruyor peki bizim kaloriferler yüksek yanıyor iyi kurur o zaman ..Yok abla altına pişirme kağıdı veya kağıt havlu koyacaksın
Firdefs sürekli sunum yapıyor.Dedim yemeklere kuru domates koyuyoruz.Tatlıyada portakal kurut.Hatra bsşka bir meyve fikride var söylemeyeyimGerçekten çok güzel oluyor. Pasta ve tatlı sunumlarına şıklık katıyor
Ben yarın başlıyorum yapmayaKonuyu açan kazanir bekle sen
2-3 günde kuruyor ablamDoğru tabi bende salladım yaniii sonra yapış yapış olacak yerler kaç günde kuruyor peki bizim kaloriferler yüksek yanıyor iyi kurur o zaman ..
2 günde kurur benceSürekli çevirirsinDoğru tabi bende salladım yaniii sonra yapış yapış olacak yerler kaç günde kuruyor peki bizim kaloriferler yüksek yanıyor iyi kurur o zaman ..
Benimkine kuru meyve yakışmaz, yoksa kivi ve hurma kurum varFirdefs sürekli sunum yapıyor.Dedim yemeklere kuru domates koyuyoruz.Tatlıyada portakal kurut.Hatra bsşka bir meyve fikride var söylemeyeyim
Bana söyle nevoş nolurFirdefs sürekli sunum yapıyor.Dedim yemeklere kuru domates koyuyoruz.Tatlıyada portakal kurut.Hatra bsşka bir meyve fikride var söylemeyeyim
Ben yarın başlıyorum yapmaya
Ben diyimm i süper bir meyveee oda güel ouyorrr.Firdefs sürekli sunum yapıyor.Dedim yemeklere kuru domates koyuyoruz.Tatlıyada portakal kurut.Hatra bsşka bir meyve fikride var söylemeyeyim
Ne o ejder meyvesi mi mango mu neFirdefs sürekli sunum yapıyor.Dedim yemeklere kuru domates koyuyoruz.Tatlıyada portakal kurut.Hatra bsşka bir meyve fikride var söylemeyeyim
Bence her tatlıya olur hepiniz yapınBenimkine kuru meyve yakışmaz, yoksa kivi ve hurma kurum var
Ben diyimm i süper bir meyveee oda güel ouyorrr.
Bendede var bir tane fikir öyle beleşe demem ona göreeeBana söyle nevoş nolur
Gizli olsunBen diyimm i süper bir meyveee oda güel ouyorrr.
Napıyon yaaaBence her tatlıya olur hepiniz yapın
Tatlım feda olsun cicemBendede var bir tane fikir öyle beleşe demem ona göreee