Deliiiii onu bilğyommm zatennn illa şerbetli olacakkk sjksjksjksjk
Tüyoyu almışda icraata geçememişş kirazlımmmKaç gün önce meyve dilimi kurut dedim ben O’na
Erken davranan yol aldı
Tüyoyu almışda icraata geçememişş kirazlımmm
Ben oturup derdime yanayımGeç kaldın, geç
Geyik yapacağına gıybet edexceğine kurutsaymış meyvelerini sjksjksjksjk tembel işteeee
Üzüyorlar beni ciceem
Mum yak soğuk su iç hemen serinleBen oturup derdime yanayım
Yafrum sana demiş kurut demiş sen neden etmedin hemennnÜzüyorlar beni ciceem
Hepimiz dizelim tabaklara eşitlik olsun canomBizde kurutalım. Neyimiz eksik
Oyyyy kıyamamam üzülme sende yap hemen nolcak yanii
Kızım pozitif çıkmıştı ablacım, toparladı, iyi çok şükürHayırdır hastalık filamı yoksa .
İnşallah canımÇok şükür canım,çok sevindimGeçip gitmiştir inşallah ❤iyiyim ben de çok şükür
Bölüşün meyveleriii hattta sen kiraz al mavişde elma filan alsınnHepimiz dizelim tabaklara eşitlik olsun canom
Çok geçmişler olsun karantina bittimi peki.Kızım pozitif çıkmıştı ablacım, toparladı, iyi çok şükür
İnşallah canım
Yeni fikir var mı yasomKaç gün önce meyve dilimi kurut dedim ben O’na
Erken davranan yol aldı
Yirim seni yaa gül goncamOyyyy kıyamamam üzülme sende yap hemen nolcak yanii
Meyve çok çiçeem iyi kiBölüşün meyveleriii hattta sen kiraz al mavişde elma filan alsınn
Ah keske bilsek,kan sulandirici iciyorum her gun oyle dedi dr bakalim dinliyorum.Griplerde berbat yeni influenza a olduk domuz gribi ,grip asisi olmadigima pismanim.Ben ilac icmekten nefret eden insan ilac bagimlisi oldum.Her faydanin bir yan etkisi var malesefTeşekkür derin sağol,bu aşılarda nereye kadar artık,her varyant oluşumunda eski aşı korumuyorderlerse ne olacak.
Bizde 5.doz olacak,birde grip aşımız var.