- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Bütün akıllarda aynı soruBu sefer herkes şekerpare istedi Kim aldı acaba
Of ya jenna hep geç kalıyorumDene bakalım
Sekerpare icin cesit cok aslinda ozellikle irmikli tatlilar içinBu sefer herkes şekerpare istediKim aldı acaba
Bütün akıllarda aynı sorusadece sen ve alan kişi biliyor, bekletmeden yapar inşallah ama şüpheliler çok tehlikeli kişiler , oriana, margırıt ,cantanem olağan şüpheliler çok farklı biri de olabilir tabi ki, blöf yapan biri mesela
O benim tatlım tam benlikti kim aldı uleynnnnnnnnBu sefer herkes şekerpare istediKim aldı acaba
Öneri verebilirimOf ya jenna hep geç kalıyorum
Bende almadimBütün akıllarda aynı sorusadece sen ve alan kişi biliyor, bekletmeden yapar inşallah ama şüpheliler çok tehlikeli kişiler , oriana, margırıt ,cantanem olağan şüpheliler çok farklı biri de olabilir tabi ki, blöf yapan biri mesela
Sarma falan yok cıssYanına sarma vs. Koymak yasak bak ona göre sayın yarışmacı arkadaşlarım
Bende ama sakliyorumBütün akıllarda aynı sorusadece sen ve alan kişi biliyor, bekletmeden yapar inşallah ama şüpheliler çok tehlikeli kişiler , oriana, margırıt ,cantanem olağan şüpheliler çok farklı biri de olabilir tabi ki, blöf yapan biri mesela
Sizin bayramda öyle servis ediyor ya haniiSarma falan yok cıss
Uyuz oldum aşko ya çözüm olarak beni aramışlar aile hekimine sorun diyor teşekkürler türkiye ben bunu nasıl akıl edemedimAşkom her yere yeter
Hadi bakalım görelimOnlardan sonra şekerpare popüler ya
Saatte belliydi aslında canımOf ya jenna hep geç kalıyorum
Ben değilim. Şekerpare yazmadım bile.Bütün akıllarda aynı sorusadece sen ve alan kişi biliyor, bekletmeden yapar inşallah ama şüpheliler çok tehlikeli kişiler , oriana, margırıt ,cantanem olağan şüpheliler çok farklı biri de olabilir tabi ki, blöf yapan biri mesela
Hoş geldinBenim aklıma hiçbir şey gelmedi. Kimbilir neler var daha
Matmazeli üzmesinlerUyuz oldum aşko ya çözüm olarak beni aramışlar aile hekimine sorun diyor teşekkürler türkiye ben bunu nasıl akım edemedim
Onları hangi babayiğit aldıHadi bakalım görelim
Peki tulumba
Lokma
Halka bunlar değil mi
DeğilHadi bakalım görelim
Peki tulumba
Lokma
Halka bunlar değil mi
Sen kendin şekerparesin zatenBende ama sakliyorum