Canoyla aramızda inanılmaz bir kıvılcım var kuzu istenilen tarif kimde olursa olsun o tarifi cano almış gibi kabul ediyorum benBütün herkes cantanemden şüpheleniyorama bazen umulmadık kişilerden çıkıyor bazı tarifler bakalım neler neler gelecek yine, çok heyecanlı herkes için hayırlı olsun yeni kategori , benim tarifim de çok güzel ki
Keyfi yerinde. Kesin o aldıOriana almış bence
Muhtemelen oyle olur gibime geliyor
Hizli giden atin seyi gibi olmasin acik vermiyorm ahahhahahah bakcazHayırlısı olsun. Belki de 2 şampiyonluk geliyor
Yok artık beeeCanoyla aramızda inanılmaz bir kıvılcım var kuzu istenilen tarif kimde olursa olsun o tarifi cano almış gibi kabul ediyorum ben
Yerim onlarin totolariniMuhtemelen oyle olur gibime geliyornapalım artık kızlarla takip ederiz oylamayı
Yok artık beee
Benimki de cok havaliBütün herkes cantanemden şüpheleniyorama bazen umulmadık kişilerden çıkıyor bazı tarifler bakalım neler neler gelecek yine, çok heyecanlı herkes için hayırlı olsun yeni kategori , benim tarifim de çok güzel ki
Esimin nete baglandimda ondan bu rahatlığım canoValla az mb ile çok iş yapıyorsun periii
Sagol canim serbetli tatli sevmiyoruz katilmicam :)
Ya yine geç kaldım ben of ya
İnşallh kuzucummYerim onlarin totolarinihayirlisi olsun inşallah
Hahahaa asistan yok