Canım cennamEtiketlemisimdir,unutmam senii
PericiiikOnları hangi babayiğit aldı
Inan unuttum ya sen etiket yapmasan gitti bende yarışmaSaatte belliydi aslında canım
Beklediğim tarifleri isteyen olmadı şaşkınım:)Bütün akıllarda aynı sorusadece sen ve alan kişi biliyor, bekletmeden yapar inşallah ama şüpheliler çok tehlikeli kişiler , oriana, margırıt ,cantanem olağan şüpheliler çok farklı biri de olabilir tabi ki, blöf yapan biri mesela
Oyy kuzusumSen kendin şekerparesin zatenya ben mesajı hazırlamıştım, başlık atmamışım, gönderemedim hemen,oyaladı beni, yoksa bendeydi şekerpare
Yöntem buymuş demekSen kendin şekerparesin zatenya ben mesajı hazırlamıştım, başlık atmamışım, gönderemedim hemen,oyaladı beni, yoksa bendeydi şekerpare
Bunlar hiç aklıma gelmedi benim yaaHadi bakalım görelim
Peki tulumba
Lokma
Halka bunlar değil mi
Karnabahara döndükBeklediğim tarifleri isteyen olmadı şaşkınım:)
Zavallı kanım hangi yaban ellerde kaldıMatmazeli üzmesinler
Halka tatlısını 5 i bi yerde gibi kırmızı kurdela ile bağlamasa bariPericiiik
Nasıl gelmez:)Bunlar hiç aklıma gelmedi benim yaatakmışım şekerpareye
Boşta desemHalka tatlısını 5 i bi yerde gibi kırmızı kurdela ile bağlamasa bari
Bu tatlının yanına olmaz adaş o bayramda olurSizin bayramda öyle servis ediyor ya hanii
Onu yapması zor nevoşBoşta desem
Ama ben bu yöntemi alsemden öğrenmiştim, paçangada da herkese söylemiştim yöntemi, nasıl kaçırırsın canomYöntem buymuş demek
Öğrendiğim iyi oldu
BencedeOnu yapması zor nevoş
İyi barim adaşımBu tatlının yanına olmaz adaş o bayramda olur
Ayy köydeyim telefon cekmiyor kategoriye bakabilmek için ne şekillere girdim
Internette takilmasa mükemmel yöntemAma ben bu yöntemi alsemden öğrenmiştim, paçangada da herkese söylemiştim yöntemi, nasıl kaçırırsın canom
Bu ara tutturamıyorum, hep kaçıyorAma ben bu yöntemi alsemden öğrenmiştim, paçangada da herkese söylemiştim yöntemi, nasıl kaçırırsın canom