Aynen öyle almadan da olmuyorHer şey ateş pahası
Bostanbaşın'dayımBelkide canım sen nerede oturuyorsun
Yaşamak zorundayızAynen öyle almadan da olmuyor
Yok yapmadım haftasonu yapıcam merviskom, bence kimse yapmaz yaaSosyalim tarifini yapmadın mı 3. Koycaktın haniiiy
Bugun tarif yok yarın içime doğuyor arka arkaya gelicek gibi geliyorYaşamak zorundayız
Emin miyizBak bu sefer akışa birakiyom nevoş
Milyonculara bakayım. Yoksa pasta malzemeleri satan yerlere. Azıcık uzak da banaHiç dikkat etmedim. Şeker hamuru ya da kalıp tarzı şeyler marketlerde oluyor.
Ama bu pasta altlarından görmedim, minik olanlardan vardı sanırım
Hadi inşaallahBugun tarif yok yarın içime doğuyor arka arkaya gelicek gibi geliyor
Hadi bakalım bol güneşin olsun o zamanYok yapmadım haftasonu yapıcam merviskom, bence kimse yapmaz yaa
Yok şuan bende inanmadım nevoşEmin miyiz
Aa tesadüfün bukadari bende tecdedeyim 22 yaşındayım evliyim 2tane evladım varBostanbaşın'dayım
Amiiinnnnnnnnn bebelerimin duası kabul olsun inş kuzucumHadi bakalım bol güneşin olsun o zaman
Marketlerde oluyorBu afişteki kalburabastının altındaki beyaz altlık var ya, onlar nerde satılıyor bilen var mı
Allah bağışlasınAa tesadüfün bukadari bende tecdedeyim 22 yaşındayım evliyim 2tane evladım var
Off yaa benim niye aklıma gelmediSenden sonra verdim
Bence bu ay daha heyecanlısınYok şuan bende inanmadım nevoş
Dimi dimiBence bu ay daha heyecanlısın
Hahahaha ooyyyy teyzoşuna kuyban olsunnnArtık büyüdü bebe gram diyomiyompaciko oldu