- 24 Eylül 2018
- 97.372
- 292.808
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy cidden ayşoda a desek canı cekıyo b desek canı cekıyoKorkuyorum, Ayşe her an damlayabilir
Sonra soğuk zincir paket hazırlamak durumu sıkıntılı
Bi ara bu aynı ben demiştin doğru demişsin galibaCanım sana sır vereyim asla bu planları yapma kesinlikle tutmuyor nevoş bilir ben çok denedim olmadi kismetinde varsa birincide yapsan oluyo enson yapsanda
Hemsosu nasilsin
Allah bilir bu saate kadar neler gömdü mideye alsemAyy cidden ayşoda a desek canı cekıyo b desek canı cekıyo
Evet doğru demişim bebeğim, çok denedim ben hiçbiri tutmadı tam denemeyi bırak diyorum yine deniyorumBi ara bu aynı ben demiştin doğru demişsin galiba
Öyle tabiEvrenin planını biz bozamayızBunu en iyi ben bilirim dimi nevoş ne planlar yaptım tutmadi
Pasta malzemeleri satan yerlerdeBu afişteki kalburabastının altındaki beyaz altlık var ya, onlar nerde satılıyor bilen var mı
Öyle miBelkide yakınızEvet bende malatyaliyim Malatya'da oturuyorum nasıl bı yarışma
Marketlerde yok mudurPasta malzemeleri satan yerlerde
Bir milyoncular var ya ben oralarda görüyorum canımBu afişteki kalburabastının altındaki beyaz altlık var ya, onlar nerde satılıyor bilen var mı
Bak bu sefer akışa birakiyom nevoşÖyle tabiEvrenin planını biz bozamayız
Ay helva listede yoktur diye düşünmüştümHelvayı başkasına kaptırdım
Lokma dökeyim diyorum
Belkide canım sen nerede oturuyorsunÖyle miBelkide yakınız
Bi bakayımBir milyoncular var ya ben oralarda görüyorum canım
Sosyalim tarifini yapmadın mı 3. Koycaktın haniiiyEvet doğru demişim bebeğim, çok denedim ben hiçbiri tutmadı tam denemeyi bırak diyorum yine deniyorum
Hiç dikkat etmedim. Şeker hamuru ya da kalıp tarzı şeyler marketlerde oluyor.Marketlerde yok mudur
Yemek yarışması yapıyoruz.Bu ay kategorimiz şerbetli tatlılar.Evet bende malatyaliyim Malatya'da oturuyorum nasıl bı yarışma