- 14 Haziran 2019
- 13.306
- 47.044
Bikaç tane yaZsaydınnNevoş halen donmedi kac kisi yazdi zalımlar ins istedigimi alirim ühü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bikaç tane yaZsaydınnNevoş halen donmedi kac kisi yazdi zalımlar ins istedigimi alirim ühü
Sen niye ağlıyorsunNevoş halen donmedi kac kisi yazdi zalımlar ins istedigimi alirim ühü
Bütün herkes cantanemden şüpheleniyor ama bazen umulmadık kişilerden çıkıyor bazı tarifler bakalım neler neler gelecek yine, çok heyecanlı herkes için hayırlı olsun yeni kategori , benim tarifim de çok güzel kiBurdayim ciceeem istediğim alınmış kesin C A N O aldı
Şifa olsunOhh gideyımde keyif magnezyumumu içeyim
Banada yok dediNebilem ben git kim aldıysa ona sor
De bağam banaaaa şeker pare ile gül tatlısı sendemiiiii
Ben almadım diyorum öğretmenim. B belki de Margaret Hale aldıBütün herkes cantanemden şüpheleniyor ama bazen umulmadık kişilerden çıkıyor bazı tarifler bakalım neler neler gelecek yine, çok heyecanlı herkes için hayırlı olsun yeni kategori , benim tarifim de çok güzel ki
Çok inandırıcı bi kısBütün herkes cantanemden şüpheleniyor ama bazen umulmadık kişilerden çıkıyor bazı tarifler bakalım neler neler gelecek yine, çok heyecanlı herkes için hayırlı olsun yeni kategori , benim tarifim de çok güzel ki
Pusudaydi
İstediğimi aldimHerkes ilk onu yazmış anlaşılan
Ay ilk defa bu kadar erken yazdim kalbim durcakti neyseki kaptim istedigimiSen niye ağlıyorsun
Ya benim tarif tuhaf bıraz ben almamısımdır adaşım için rahat olsunSen aldın dimi adaşşş
TatlımCansin
İşin sirri demekki buBikaç tane yaZsaydınn
Valla az mb ile çok iş yapıyorsun periiiİstediğimi aldim
Oriana almış bence
Hayırlısı olsun. Belki de 2 şampiyonluk geliyorAy ilk defa bu kadar erken yazdim kalbim durcakti neyseki kaptim istedigimi
Sagol çiçeğimmŞifa olsun