- 24 Eylül 2018
- 97.360
- 292.783
Günaydın gözün aydınGünaydınlar hanımlar neyse ki mapıs damlarına düşmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın gözün aydınGünaydınlar hanımlar neyse ki mapıs damlarına düşmedim
Oradaymış halaSelamlar günaydınlar gittinmi ailenin yanına yoksa döndünmü
Evet sanırım onu dedim aynen kullanıcı adı hep değişiyor sanki yetişemiyorum Ben de iyiyimm minikimm canımm benim bebiş de daha sakin artık anne sakinleşti diye heralde
Unutmam tabi sosyalimm ben de iyiyim şükür kafa dinliyorum, sıkıntılarım var evet eşimle sonumuz hayır olsun inşallah ne diyeyim aminn Allah razı olsunOyyy canım wunder benide unutmamış kuzu yaa iyi şükür seni gördük daha iyi olduk kuzum bebisimiz nasıl s3n nasılsın biraz sıkıntıların var galiba,rabbim ferahlık versin yüreğine canım wunderim
Ben de iyiyim kuzuSukur kuzum sen nasılsın
Günaydın geldim geldim 10 gündür burdayımSelamlar günaydınlar gittinmi ailenin yanına yoksa döndünmü
Günaydınlar sağol yırttım gene masumdum tahrik ett, beniGünaydın gözün aydın
Ne güzel dnlensin azıcık orada .Oradaymış hala
Çk iyi kendini daha iyi hissedersin orada,keyfini çıkar kafanı dinlendir en azından anneyede hürmetler bendenEvet sanırım onu dedim aynen kullanıcı adı hep değişiyor sanki yetişemiyorum Ben de iyiyimm minikimm canımm benim bebiş de daha sakin artık anne sakinleşti diye heralde
Unutmam tabi sosyalimm ben de iyiyim şükür kafa dinliyorum, sıkıntılarım var evet eşimle sonumuz hayır olsun inşallah ne diyeyim aminn Allah razı olsun
Ben de iyiyim kuzu
Günaydın geldim geldim 10 gündür burdayım
Bakayim neler olmuş Bence de dinlensinGünaydınlar sağol yırttım gene masumdum tahrik ett, beni
Ne güzel dnlensin azıcık orada .
Knu dindi gene başka ne olacak geldi ahkam kesti herkeseBakayim neler olmuş Bence de dinlensin
Herkes her şeyi biliyor gibi konuşmuyor mu,sinir oluyorumKnu dindi gene başka ne olacak geldi ahkam kesti herkese
Geldi sinir etti herkesi sanırsın ki ulemaHerkes her şeyi biliyor gibi konuşmuyor mu,sinir oluyorum
Açık gezmek iyi bir şey değil.Knu dindi gene başka ne olacak geldi ahkam kesti herkese
Ay ,yargı dağıtmış Neyse geçmiş olsunGeldi sinir etti herkesi sanırsın ki ulema
Demi yani brde kızım dedi banaAçık gezmek iyi bir şey değil.
Sorma yaa kendi aklınca neler dedi öyle kıl oldu bana kılAy ,yargı dağıtmış Neyse geçmiş olsun
Yavrummmm az bişi daha küçük yazsan gözümü alıyorrrr öyleeeeeeeeGünaydın
Seni genç görmüşDemi yani brde kızım dedi bana
Sorma yaa kendi aklınca neler dedi öyle kıl oldu bana kıl
ĞunaydınGünaydın
Ne fark eder ki şahsın düşüncelerini ifade edişi yanluştı zaten.Seni genç görmüş
Cezasını bulmuşNe fark eder ki şahsın düşüncelerini ifade edişi yanluştı zaten.
Aynen bunu kendince yapan çok burada.Cezasını bulmuş