- 28 Haziran 2011
- 59.490
- 150.084
Yok diilll Nevoş yap gitsin içinden gelsinTabi benim başım kel mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok diilll Nevoş yap gitsin içinden gelsinTabi benim başım kel mi
Nakış başta garip geldi ama alıştım.Onuda yapabiliyormuşumNayır nolamaz yapma nevoş kıyma kendine evde yemek burda yemek, kurs farklı olsun
En popüleri bendeYok diilll Nevoş yap gitsin içinden gelsin
Nazar etcen kendine maşallahNakış başta garip geldi ama alıştım.Onuda yapabiliyormuşum
İyi gecelerIyi geceler
Yaparsın senNakış başta garip geldi ama alıştım.Onuda yapabiliyormuşum
Oyyy canım wunder benide unutmamış kuzu yaa iyi şükür seni gördük daha iyi olduk kuzum bebisimiz nasıl s3n nasılsın biraz sıkıntıların var galiba,rabbim ferahlık versin yüreğine canım wunderimSelaaaam hanımlar nasılsınız
Nevreste
@Jenna16
C A N O
Tenceresiz kaldim anne
@Blue_Peri
@pearlshine
@yasminsay
@RedGirl
@HanimKelesimiGetir
@Oriana
ASSOSyal
Filiz in kullanıcı adını unuttum ya onu da etiketleyecektim neydi
Nazar etcen kendine maşallah
En önemlisi yeni bir çevre edindimNakış kurs bitince biterYaparsın sen
Ok oldu tmm neysee ben kaçar görüşürüz iyi geceler see you later nevoşEn popüleri bende
İyi gecelerOk oldu tmm neysee ben kaçar görüşürüz iyi geceler see you later nevoş
Aynen aşkom iyi oldu iyi kazançlı oldu bir çok yönden senin içinEn önemlisi yeni bir çevre edindimNakış kurs bitince biter
Çok güzel sana çok iyi geldiEn önemlisi yeni bir çevre edindimNakış kurs bitince biter
Aynen aşkomSabah kalkmak bile zor gelmiyorAynen aşkom iyi oldu iyi kazançlı oldu bir çok yönden senin için
Evet canom sağ olÇok güzel sana çok iyi geldi
Hep böyle ol inşallahAynen aşkomSabah kalkmak bile zor gelmiyor
Hayırlı geceler şekerpare'mBen kaçayımHayırlı geceler
Ne tarifi nevoşİyi geceler
Benim tarifi hiç gördün mü merak ettim
Allah razı olsunHep böyle ol inşallah