Aaa bunu yapicam ablam iyi dedin ay allah razı olsunK.vlidem hep yapar 1 bardak sütü 1 tatlı kaşığı nişastayla karıştır cezvede pişir öyle çok kaynamayacak ılınınca iç.
İçine istersen balda katabilirsin hep yaapr bu tarifi iyi geliyor der.
Salgın diyorlar dün biraz üşüdüm yürüyüşe çıkmıştım terledim galiba ondan oldu orinammSoguk bıseyler mi yedin içtin acaba farketmeden inşallah bitki cayları iyi gelirde rahatlatır bıraz bogazını
Yaa kıyamam dikkat et kendine birki çayını iç sonrada biraz terlemeye yat istersen iyi gelebilirSalgın diyorlar dün biraz üşüdüm yürüyüşe çıkmıştım terledim galiba ondan oldu orinamm
Yatıyorum valla bir yandan da esra erolda kadin bağırıyorYaa kıyamam dikkat et kendine birki çayını iç sonrada biraz terlemeye yat istersen iyi gelebilir
Yap bencede faydasını görürsün içince haber ver olurmu merak ederimAaa bunu yapicam ablam iyi dedin ay allah razı olsun
Hemen yapıyorum ablamYap bencede faydasını görürsün içince haber ver olurmu merak ederim
Tamam canısı afiyetler olsun ..Hemen yapıyorum ablam
Tamam abla
A,selam canım
Tamam canısı afiyetler olsun ..
Ben kaçtımm çok kaldım bugün gözlerim ağrımaya başladı.
İyidir canım sen nasılsınSelaaaam hanımlar nasılsınız
Nevreste
Jenna16
C A N O
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
pearlshine
yasminsay
RedGirl
HanimKelesimiGetir
Oriana
ASSOSyal
Filiz in kullanıcı adını unuttum ya onu da etiketleyecektim neydi
İyi çok şükür bugün ziyaretimize anneannem teyzemler falan geldi gündüz oturduk kafam dağıldı güzel oldu. İyi ki gelmişim buraya diyorum ben iyi olunca kızim da daha iyi toparlıyor artık yavaş yavaş.İyidir canım sen nasılsın
Sana orası çok iyi gelecekİyi çok şükür bugün ziyaretimize anneannem teyzemler falan geldi gündüz oturduk kafam dağıldı güzel oldu. İyi ki gelmişim buraya diyorum ben iyi olunca kızim da daha iyi toparlıyor artık yavaş yavaş.
Ayy en zor tatlıyı ben aldım biliyorsun onun ön hazırlık aşamalarıyla uğraşmam lazım daha