- 24 Mart 2020
- 9.906
- 35.583
- 32
İşte sunumda patlatayim diye uğraşcam bakalımSana orası çok iyi gelecekHem dinleneceksin
Ama en popüler tatlılardanEmin ol çok iyi oy alacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte sunumda patlatayim diye uğraşcam bakalımSana orası çok iyi gelecekHem dinleneceksin
Ama en popüler tatlılardanEmin ol çok iyi oy alacak
Onu halledersinİşte sunumda patlatayim diye uğraşcam bakalım
Aynen sağolsunlar, ben de Bir bakayım dedim kim özlemiş Tabi tam yemek koşturmaca saati kimse kalmamış, nasip diyet bölümüne başlayabilirsem gelirim zaten artık sık sıkSeni burada görmek ne güzelBak unutulmamışsın
Tamam arada bizde beklerizGeçen ay sebze yaptık bu ay pek diyete uygun değilizAynen sağolsunlar, ben de Bir bakayım dedim kim özlemiş Tabi tam yemek koşturmaca saati kimse kalmamış, nasip diyet bölümüne başlayabilirsem gelirim zaten artık sık sık
Sen öyle deyince baktım konuya Benim için problem mi sanki, biraz önce yemeğin arkasına 3 tane kurabiye yedim güya diyet yapıyorum. Pis boğazlığıma rağmen kilo veriyorum da gerçi, belki de ona güveniyorum.Tamam arada bizde beklerizGeçen ay sebze yaptık bu ay pek diyete uygun değiliz
Canımmm Ben iyiyim,sen nasılsın?Selaaaam hanımlar nasılsınız
Nevreste
Jenna16
C A N O
@Minik Meleklerim
@Blue_Peri
@pearlshine
@yasminsay
@RedGirl
@HanimKelesimiGetir
@Oriana
ASSOSyal
Filiz in kullanıcı adını unuttum ya onu da etiketleyecektim neydi
Afiyet olsunEeee sen emziriyorsun ondan kilo almazsınSanki kilon varSen öyle deyince baktım konuya Benim için problem mi sanki, biraz önce yemeğin arkasına 3 tane kurabiye yedim güya diyet yapıyorum. Pis boğazlığıma rağmen kilo veriyorum da gerçi, belki de ona güveniyorum.
Ama tabi konulara bakmayacağım o kadar da zıvanadan çıkamama gerek yok
Var ya 23 kilo aldım hamileyken, geçen bi baktım 61 olmuşum, e vermezsen üstüne binmeye devam ediyor, oğlumda tatlıya düşkün evde her gün kek, kurabiye, pasta pişiyor yeme yemeyebilirsen. Senin nasıl gidiyor katıldın mı yarışmayaAfiyet olsunEeee sen emziriyorsun ondan kilo almazsınSanki kilon var
Ben de iyiyim çok şükür, kafamı dinliyorum keyfime bakıyorum Urfa ya hiç dönesim yokCanımmm Ben iyiyim,sen nasılsın?
Keyfin bol olsun kal kalabildiğin kadarBen de iyiyim çok şükür, kafamı dinliyorum keyfime bakıyorum Urfa ya hiç dönesim yok
Hemen yaparsan niye olmasın?Iyi akşamlar canlar
Ikinci tatlıyı ben yapayim diyordum yine olmadi ikinin bana bi garezi var bakalım üç mü olucam yine acaba
Teşekkürler güzelciğimmKeyfin bol olsun kal kalabildiğin kadar
Rica ederim tatlı kalplimTeşekkürler güzelciğimm
Bi.ikigun daha beklesin hemso ,yapan olmaz nasilsaHemen yaparsan niye olmasın?
Bi.ikigun daha beklesin hemso ,yapan olmaz nasilsa
Komşum nasılsınSelaaaam hanımlar nasılsınız
Nevreste
Jenna16
C A N O
@Minik Meleklerim
@Blue_Peri
@pearlshine
@yasminsay
@RedGirl
@HanimKelesimiGetir
@Oriana
ASSOSyal
Filiz in kullanıcı adını unuttum ya onu da etiketleyecektim neydi
Elini çabuk tut. 4. 5. De olabilirsinIyi akşamlar canlar
Ikinci tatlıyı ben yapayim diyordum yine olmadi ikinin bana bi garezi var bakalım üç mü olucam yine acaba
Yine aynı şeyi yazdıkElini çabuk tut. 4. 5. De olabilirsin