- 21 Kasım 2017
- 27.569
- 120.555
Kim kazandı bari onu de. Nerden bulacağız ki üşenirim ben araştırmaya. Coyz olsam hadi neyse.Çok akıllısın ama yemezler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim kazandı bari onu de. Nerden bulacağız ki üşenirim ben araştırmaya. Coyz olsam hadi neyse.Çok akıllısın ama yemezler
Evet canım ben de öyle düşünerek rahatlatmaya çalışıyorum kendimi, ev derli toplu olsa,çocuklar mutsuz olsa ne anlamı var dediğin gibi tabi okula da kısa bir mola vermek iyi geldi , bu sene çok zor geçiyor benim için, çok yoruluyorum, 47 kiloya düştüm koşuşturmaktan , almaya çalışıyorum ,en az 50 kilo olayım,çöktümDağınık ev mutlu evdir içinde sağlıkla neşeyle koşturan oynayan çocuklar var demektir ben de kendimi hazırlayım bu dağınıklığa o zaman yine de yoğun tempodan çıkmış oldun öyle düşün öğrenci veli okul üçlüsünden uzaklaşmak iyi gelir tadını çıkar
Ne tatlı bir emoji bu yaa, çok sevimliHaböyle yereeeemmmm
Hadi ordan üç kağıtçıKim kazandı bari onu de. Nerden bulacağız ki üşenirim ben araştırmaya. Coyz olsam hadi neyse.
Bastır sen de bir şeyler koparalım.Hadi ordan üç kağıtçı
Şuan kendime hayrım yok ortalıkta kaldım ihtimaller karşısındaBastır sen de bir şeyler koparalım.
Sanada gelsiinn canımm beniimmmNe tatlı bir emoji bu yaa, çok sevimli
Çooook tatlı çok teşekkür ederim ❤❤❤Sanada gelsiinn canımm beniimmm
Ben olamam daha cok tazeyimKim kazandı bari onu de. Nerden bulacağız ki üşenirim ben araştırmaya. Coyz olsam hadi neyse.
Ö A dedim yaHarf alabilir miyim
Hemen bulursunKim kazandı bari onu de. Nerden bulacağız ki üşenirim ben araştırmaya. Coyz olsam hadi neyse.
Sonumj basimi sagdan kacinci soldan kacinci bulmaca mi çözüyoruzÖ A dedim ya
Birinci olan kişinin kullanıcı adının 2. harfini söyle o zaman.Hemen bulursun
Ooyyy amaniimmm baahhhh seniin o bal yanaklarını hem yalarımm hem isırırımmmmmmmHayın kadın herkese mavi boncuk dagitiyosun duygularimla oynadin
Ya düşündüğüm değilseÖ A dedim ya
BilmemSonumj basimi sagdan kacinci soldan kacinci bulmaca mi çözüyoruz