- 28 Haziran 2011
- 59.369
- 149.795
O zaman nasıl bi kategori geliyo kiAslında diyecektim o yeni kategoride 30 oy alır ama neyse dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman nasıl bi kategori geliyo kiAslında diyecektim o yeni kategoride 30 oy alır ama neyse dedim
Ben üye bile kolay kolay engelleyemiyorumKonuda mı engelleyeceğimBuna inanıyor musunBDV konusunda engel yemiştik de Yemek bölümünde…
YemekO zaman nasıl bi kategori geliyo ki
Yaşasın yemek yapıyoruz
Tevazudan değil yav yemeklerde maharetim pek yok. Ama tatlıyı severim, severek de yaparım. Bir de yemek için gerekli alet edevatım da yok. Bakır tabak gibi.Bugün yine mutevazisin hemso
Çok pasta,börek yaptık yeterYaşasın yemek yapıyoruz
Sunumda zorlanıyorsun:)Tevazudan değil yav yemeklerde maharetim pek yok. Ama tatlıyı severim, severek de yaparım. Bir de yemek için gerekli alet edevatım da yok. Bakır tabak gibi.
Instagram’dan taciz ederim zaten.Ben üye bile kolay kolay engelleyemiyorumKonuda mı engelleyeceğimBuna inanıyor musun
Sen benim için bal kaymaksın böyle bir şey hiçbir zaman mümkün olamaz.Kendimi engellerim seni aslaInstagram’dan taciz ederim zaten.
Belki sulu yemektir
Evet tatlı sunumu kolay. Yanına koy bi çay, kahve, kitap. Her türlü gideri var. Yemekte kombin yapamıyorum.Sunumda zorlanıyorsun:)
Sulu olsun da şu tabağı kullanayım artıkBelki sulu yemektir
Kaçırır mıyım sence bişeyJOYz burada mı diyecektim buradaymış
Bende tatlıda yapamıyorumEvet tatlı sunumu kolay. Yanına koy bi çay, kahve, kitap. Her türlü gideri var. Yemekte kombin yapamıyorum.
Sen sulu tarafından alırsınSulu olsun da şu tabağı kullanayım artık
Senden kaçmazKaçırır mıyım sence bişey
Belki sulu yemektir
Kuru fasulye ve çeşitleri