- 21 Kasım 2017
- 27.574
- 120.588
Çilek etkisi diyelim biz ona.Bazen mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çilek etkisi diyelim biz ona.Bazen mi
KesinlikleAnlayanlar yeter
Çilek yasakÇilek etkisi diyelim biz ona.
O değil de bu oylama gerçekten seksen gün sürecek mi böyleÇilek yasak
Yok ya çok güzel yapmışsın
Zirvede yalnız sıkıldın tabiO değil de bu oylama gerçekten seksen gün sürecek mi böyle
Sende sıkıldıysanO değil de bu oylama gerçekten seksen gün sürecek mi böyle
GeliyomAyrıca aklıma gelmişken ASSOSyal sen ne zaman fotolayacaksın beni? İlla darlamam mı lazım? Instagram’dan geliyorum
Dur belki 1 Şubat'tan önce başlarızNevoşum yeni bir sayfa açsan isimsiz, adini 1 şubatta koysan burdan çıksak nasıl olur Nevreste
Evet evet burası çok sıkıcı hemso kalsın biz gidelimDur belki 1 Şubat'tan önce başlarız
Süre çok uzunmuş ya. Hiç fark etmemiştim bu kadar uzun olduğunu. Hiç birinci olmadığım için herhalde. Yeni kategori ne zaman açılacakkkkSende sıkıldıysan
Hemsoooo lutfen katılırsan cok kotu bi sunum yap pinterest olmasinSüre çok uzunmuş ya. Hiç fark etmemiştim bu kadar uzun olduğunu. Hiç birinci olmadığım için herhalde. Yeni kategori ne zaman açılacakkkk
Yeni konuda onu yasaklayacağımEvet evet burası çok sıkıcı hemso kalsın biz gidelim
Ne zaman açayım:)Süre çok uzunmuş ya. Hiç fark etmemiştim bu kadar uzun olduğunu. Hiç birinci olmadığım için herhalde. Yeni kategori ne zaman açılacakkkk
Heh işte bize böyle kurallarla gel nevoşYeni konuda onu yasaklayacağım
Ben yemekleri güzel sunamam zaten. Tatlı, börek çörek falan işte.Hemsoooo lutfen katılırsan cok kotu bi sunum yap pinterest olmasin
Aslında diyecektim o yeni kategoride 30 oy alır ama neyse dedimBen yemekleri güzel sunamam zaten. Tatlı, börek çörek falan işte.
BDV konusunda engel yemiştik de Yemek bölümünde…
Bugün yine mutevazisin hemsoBen yemekleri güzel sunamam zaten. Tatlı, börek çörek falan işte.