- 21 Kasım 2017
- 27.575
- 120.592
Ona zenginlik değil can sıkıntısı diyelim.Burada şimdi yine kar başladı
Sen zengingillerdensin, dışarıda yiyebilirsin demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona zenginlik değil can sıkıntısı diyelim.Burada şimdi yine kar başladı
Sen zengingillerdensin, dışarıda yiyebilirsin demekki
Yemek menülerini dizdirmeyi biliyor.Aynen niye gelmiyor hizuran
Bizi bozar kaos lazım.Özel iksirimden içiriyorum
Kaos yaratanları takım dışına alıyorumBizi bozar kaos lazım.
İşte benim aşkom Ben markete bile çıkamadımSabah yürüyerek gittimSurvivor a katılabilirim
Aşko köpekler artık beni tanıdılarOnlar olmasa kaya kaya gidiyorumİşte benim aşkom Ben markete bile çıkamadım
Gözümün önüne geldin aşko Ben çok gerekli olacak şeyleri zaten almıştım, Cuma açacakmış bizde,2 gün daha dayanirimAşko köpekler artık beni tanıdılarOnlar olmasa kaya kaya gidiyorum
Bizim zor gibi1 hafta idare edeceğimGözümün önüne geldin aşko Ben çok gerekli olacak şeyleri zaten almıştım, Cuma açacakmış bizde,2 gün daha dayanirim
Hafta sonu ara verip tekrar başlayacakmış Şubat ayı da karlı diyorlarBizim zor gibi1 hafta idare edeceğim
İyi ki okul yokHafta sonu ara verip tekrar başlayacakmış Şubat ayı da karlı diyorlar
Evet aynen ,güzel denk geldi tatilİyi ki okul yok
Sabah yollar sakinAklı olan çıkmazEvet aynen ,güzel denk geldi tatil
Allah kolaylık versinHasta olmamak için direnen bir AzizeEki Görüntüle 2995068
Aradığın kaosu burada bulamazsın beybi, yemek var, burada huzur var, kaynana görümcelikten münezzeh arınmış topraklarBunlar sadece gösteriyor asla bişi yollamıyorlar bide bizim bünyeyi tatlı falan kesmez, kaos lazım
Bu aralar yemeği şevkle değil zaruretten yapıyorumAynen niye gelmiyor hizuran
Benimki bir amme hizmeti yarışmalara katılacak prezentasyon yok bendeYemek menülerini dizdirmeyi biliyor.
Şifa olsun. Kolay gelsin canımHasta olmamak için direnen bir AzizeEki Görüntüle 2995068
Amin canımAllah kolaylık versin
Kesinlikle ,mecbur olmayan asla çıkmazSabah yollar sakinAklı olan çıkmaz