- 26 Nisan 2017
- 868
- 1.597
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahhshshshs haykırdım. Teşekkürler bebişim. Köpeğin olsun 20 layk.Ay senmiydin kıazz ben sana oy verdim. Sakın unutma bunu bdv de bana 20 layk atacaksın !
Bilmem mi acılı şalgam suyum
Ben biliyorum zaten.
Margırıt, balık ister misin?Ben biliyorum zaten.
Bu aralar çok yiyesim var ama dışarıda.Margırıt, balık ister misin?Eki Görüntüle 2995002
Noldu kiz karıştırmışsın ortalığı yine şok sayfa var tartışmanın köküne inemedim. Yemek olan yerde mutluluk vardır. Mesela evde tatlım yok çok mutsuzum şu an. Bana bir tabak tatlı gönderilirse çok mutlu olurdumNevro burasa herkes mutlu zaten ne veriyorsun bu kadınlara ? Kabartma tozu görünümlü mutluluk tozu mu
hizuran gel knk şuraya biraz kötülük tohumu atalım kimse bizden mutlu olmamalı shjsjdjdj
Çok güzellerMargırıt, balık ister misin?Eki Görüntüle 2995002
Dışarıda bu balığın porsiyonunu 170’den aşağı görmezsin. Böyle alıp evde pişirmek daha mantıklı.Bu aralar çok yiyesim var ama dışarıda.
Bunlar sadece gösteriyor asla bişi yollamıyorlar bide bizim bünyeyi tatlı falan kesmez, kaos lazımNoldu kiz karıştırmışsın ortalığı yine şok sayfa var tartışmanın köküne inemedim. Yemek olan yerde mutluluk vardır. Mesela evde tatlım yok çok mutsuzum şu an. Bana bir tabak tatlı gönderilirse çok mutlu olurdum
Tam bir haftadır kar yağıyor ve evdeyim. Şu an pankek yemeye bile dışarı gidebilecek durumdayım.Dışarıda bu balığın porsiyonunu 170’den aşağı görmezsin. Böyle alıp evde pişirmek daha mantıklı.
Burada şimdi yine kar başladıTam bir haftadır kar yağıyor ve evdeyim. Şu an pankek yemeye bile dışarı gidebilecek durumdayım.
Özel iksirimden içiriyorumNevro burasa herkes mutlu zaten ne veriyorsun bu kadınlara ? Kabartma tozu görünümlü mutluluk tozu mu
hizuran gel knk şuraya biraz kötülük tohumu atalım kimse bizden mutlu olmamalı shjsjdjdj
Sabah yürüyerek gittimSurvivor a katılabilirimHer yer cam gibi buz ,yürümek mümkün değil