Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar Oylama

En başarılı bulduğunuz''Şerbetli Tatlılar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    550
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar herkese, büyük kızım pozitif çıktı sınıflarında bir arkadaşı olmuştu, arkasında oturuyormuş. 9 yaşında, calpol ve vitamin haricinde var mı önerisi olan küçüğe ve bize bulaşmadan atlatırız inşallah yılbaşı gecesi de annemlerle ve ablamlarla görüşmüştük, şimdiye kadar dikkat ettik, görüşmedik evlerde, tam evde görüştük, kızım pozitif çıktı

Çok geçmiş olsun canım kuzum, rabbim acil şifalar versin inş ınş sizlere annenlere geçmemiştir

Geçmişler olsun canım benim

Çok geçmiş olsun canım
Bitkisel bir şeyler içsin canım
Ihlamur,zerdeçal,zencefil içirebilirsin.Bol bol limonlu bir şeyler içsin.Sarımsaklı yemekler yesin.Beslenmesine dikkat edin.İnşaallah sizlere bulaşmaz

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım kuzum, rabbim acil şifalar versin inş ınş sizlere annenlere geçmemiştir

Geçmişler olsun canım benim

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim canlar inşallah kısa sürede geçer, gider yarın gidip marketten taze zencefil, zerdeçal alayım, bal, tahin, pekmez karışım yapayım, yemeklere genelde sarımsak koyarım zaten, şu an iştahı da az, inşallah yarına kadar biraz daha düzelmiş olur inşallah kimseye de bulaşmamıştır

İnşallah canım benim

Şifa olsun inşallah canım❤

İnşaallah canım

Geçmiş olsun canımcım. En hafif şekilde atlatır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…