Yok beaa nerdeee ben öyle dedim 2 tarif geldiy ondan yaniiiYoksa şekerpare mi geliyor hanım ablacığım
Sende zayıfsın berrecim boyunda uzun gerçi,ne kadar zorlasanda yemeyen çocuk yemiyor işte.Zamanında onuda kendimide çok çok hırpaladım yıprattım olmayınca olmuyor bıraktım bende
Arada bir delirdiğim oluyor da neyse
Bende iyiyim şekerim teşekkür ederim.Iyiyim şükür balım bebeyim sen nasılsın
Hahahaahahaaaa duymasın her kimseDüşünsenize şekerpareyi yapacak olan kişi son ana bırakıp sonra da son anda işi çıkıp yapamıyormuş
Hahhaha baskı sonucuDüşünsenize şekerpareyi yapacak olan kişi son ana bırakıp sonra da son anda işi çıkıp yapamıyormuş
Ben zaten tek sayı sevmezdim
Duysun duysun da yapsın bir an önce, biz de meraktan kurtulalımHahahaahahaaaa duymasın her kimse
Yerine yaparım sıkıntı yokDüşünsenize şekerpareyi yapacak olan kişi son ana bırakıp sonra da son anda işi çıkıp yapamıyormuş
İnşaallahBana şans getirsin o zaman
Ben zaten tek sayı sevmezdim
Şu an daha fena bir tırstım, sakın sen yapma şekerpareciğiYerine yaparım sıkıntı yok
Ben zaten birakmasini bekliyorum ben alacagimDüşünsenize şekerpareyi yapacak olan kişi son ana bırakıp sonra da son anda işi çıkıp yapamıyormuş
Yoo senin tatlını biliyorumHemşom valla ben değilim ilk onu istedimdi almış zalımın biri
Sen aldın kesiiiiin itinayla nooo dediğine göre