O demirbaş olduğu için yormuyoruzAbla su jeyoyu görelim artık sahalarda ya özledik bişey söyle
Ben gıda boyası kullanmam Joyz pek olmayabilirKırmızı mıı
Yoralim görmek istiyoruz artıkk isyan cikartirimO demirbaş olduğu için yormuyoruz
Aaaa bide bu durum varŞu an daha fena bir tırstım, sakın sen yapma şekerpareciği
Sen mi geldin diiii Sanada ondandıııIyi aksamlarc
Pancar kullanBen gıda boyası kullanmam Joyz pek olmayabilir
Yok ya ben yaparım merak etmeyin
Pancarim yok ya ama vişne reçeli yada karadut kullanilabilir önceden farklı bir şeyde denemiştim yapacağım şeye denermiyim bilemiyorum .Pancar kullan
Benim et yemeklerinde fajitayı yapamamam gibi.Düşünsenize şekerpareyi yapacak olan kişi son ana bırakıp sonra da son anda işi çıkıp yapamıyormuş
Ama o şekerpare kadar gündem olmamıştı ,şekerparenin taliplisi çokBenim et yemeklerinde fajitayı yapamamam gibi.
Sahibi yapmadıAma o şekerpare kadar gündem olmamıştı ,şekerparenin taliplisi çokgerçi fajitayı ben de istemiştim , sahibi var demişti Nevoş
Evet şekerpare niye bu kadar sansasyon yarattı anlamadım.Ama o şekerpare kadar gündem olmamıştı ,şekerparenin taliplisi çokgerçi fajitayı ben de istemiştim , sahibi var demişti Nevoş
Kemalpaşayı satamadımEvet şekerpare niye bu kadar sansasyon yarattı anlamadım.Bana Kemalpaşa, revani daha cazip geliyor mesela.
Bursa tatlısı çünküEvet şekerpare niye bu kadar sansasyon yarattı anlamadım.Bana Kemalpaşa, revani daha cazip geliyor mesela.
Bilmem kii
Sabreden Periş,şekerparesine erermiş
Yok mu bir Bursalı, adı lazım değil, baş harfi JKemalpaşayı satamadım