- 20 Mart 2008
- 140.792
- 211.399
- 60
Bilmem ki ikimizde aynı anda ayni heycan yaşamışız habersizceBenim konu açılışı 16.00, senin 16.08, bakalım onaylama zamanı etkileyecek mi, kim 3.olacak
Yoksa şekerpare mi geliyor hanım ablacığımGeliyor gelmekte olan
Zamanında onuda kendimide çok çok hırpaladım yıprattım olmayınca olmuyor bıraktım bendeAynı sen demek ki yemek k0nusunda da kızma paşama o zaman canı ne zaman isterse yitecek işte o kadar yani
Hemşom valla ben değilim ilk onu istedimdi almış zalımın biri
Sen aldın kesiiiiin itinayla nooo dediğine göreNoo o değil
Öyle olmuş vallaBilmem ki ikimizde aynı anda ayni heycan yaşamışız habersizce
Hahhaha çok çekeceği var şekerpare.kimdeyse hhahaYoksa şekerpare mi geliyor hanım ablacığım
Bende direk onu dedim ama hemsom bana yakirdi şekerpare beHemşom valla ben değilim ilk onu istedimdi almış zalımın biri
Sen aldın kesiiiiin itinayla nooo dediğine göre
Sanada kokosluk bir ayrı yakışır beee
Ümüğüne çökelim alanın hemsoBende direk onu dedim ama hemsom bana yakirdi şekerpare beama gitmiş..
Kuşandım zırhınımi silahımıÜmüğüne çökelim alanın hemso
Üzerinde çok ağır bir yük var kim aldıysa ,herkes dört gözle şekerpareyi bekliyorHahhaha çok çekeceği var şekerpare.kimdeyse hhaha
Arkandayim hemso Allahallah AllaaaaahKuşandım zırhınımi silahımıbütün heybetimle topigini başlıcam
O değilde bende değil diyen birinde gibi o zaman seyreyle cümbüşüÜzerinde çok ağır bir yük var kim aldıysa ,herkes dört gözle şekerpareyi bekliyor
Iyiyim şükür balım bebeyim sen nasılsınTesekkur canimcim nasılsın evin neşesi
Ver gazi periskomSanada kokosluk bir ayrı yakışır beeelımmmm