- 14 Haziran 2019
- 13.317
- 47.066
TebrıkleerNevreste sınav sonuçları açıklanmış. 2.67 ile tamamladım dönemi. Daha fazlası sonraki dönemlere inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TebrıkleerNevreste sınav sonuçları açıklanmış. 2.67 ile tamamladım dönemi. Daha fazlası sonraki dönemlere inşallah
TebriklerNevreste sınav sonuçları açıklanmış. 2.67 ile tamamladım dönemi. Daha fazlası sonraki dönemlere inşallah
Teşekkür ederimTebrıkleer
Geldi ve gitti periPerisim hoş geldin ,senin yolunda ilerliyorum bebeğim kokoş olucam ben Blue_Peri
Teşekkür ederimmmmTebrikler
Çok az yiyor bakarsan,gaita tahlili filan yapıldımı hiç berre.Kahvaltıda sadece tost yer, öğlen okula gitmeden zorla süt içiririm. Beslenmesine koyduğum bazen hep geri geliyor bazen yiyor
Akşam ciddi yemek yemiyor, bazen makarna yer salçasız ketçapsız sade
Zorla çorba, mantı sever ama hepsi bu
Canı isterse omlet yer birde
Tebrikler..Nevreste sınav sonuçları açıklanmış. 2.67 ile tamamladım dönemi. Daha fazlası sonraki dönemlere inşallah
He heeeGördüüm Kurutmadan taze taze dilimlemiş koymuş kız mis gibii
Siz de öyle yapın
Teşekkür ederimmm kıskanma olmasın zaten ya altı ustu tatlı işte bende iyiyim ne yapayım canım uzanır vazıyette gecıyor gunlerım sen nasılsın pekiiTeşekkür ederim
Nasılsın?? Tatlini gördüm ve hiç kiskanmadim
Tebrikler kuzucum daim olsunTeşekkür ederim
Nasılsın?? Tatlini gördüm ve hiç kiskanmadim
Uçtu kuşumGeldi ve gitti peri
TeşekkürlerTebrikler..
Tesekkur canimcim nasılsın evin neşesiTebrikler kuzucum daim olsun
Yapıldı herşey normal anasına çekmişÇok az yiyor bakarsan,gaita tahlili filan yapıldımı hiç berre.
Normalde köfte pilav makarna çocukların en sevdiği yemeklerdir mesela.
Tebrikler..
Arka arkaya geliyorrrrrrrr tatlılar
Ohhh misss
Hadi bakalım hayırlısıArka arkaya geliyorrrrrrrr tatlılar
Ohhh misss
Aynı sen demek ki yemek k0nusunda da kızma paşama o zaman canı ne zaman isterse yitecek işte o kadar yaniYapıldı herşey normal anasına çekmiş
Hep dedimki inşallah babasına benzer yemesi ama o bana çekti
Köfte pilav sever ama canı isterse yiyor
Tarifler gelmiş