Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar bende bu uygulamayı yapıyorum ama cm olarak ölçtüğümde hep en fzl 84 diyor ve 83 oluyor bazen. 10. günüm flndır heralde göğüsümün alt tarafı dolgun duruyor üstte pek bi etki yok şimdilik

benim 1 hafta oldu bende yeni karışım hazırladım.bu defa kremimi değiştirdim.
daha soft bir kremle yaptım deniycem bakalım.cm olarak 1 cm fark var ama dolgun duruyorlar.acıma var ara ara kaşıntı oluyor.1 ay kullanmak hedefim gelişime göre devam edicem yada bırakıcam..

Sürüp bırak bu kez canım...Yaprakların büyüklüğü sorun oluyosa tel süzgeçten geçirip küçültürsün tekrar hazırlayacaksan ama işe yarayacak gibi sende :lepi:

canım banyoya girdiğimde farkettim. göğüslerimin yanlarında kırmızı kırmızı çizik şeklinde acıyan yerler var.. krem mi yaptı ki bunu. dove un buğdaylı kremini kullanıyorum.. sizde de oluyo mu böyle bişey..yada olanı duydun mu cnm.endişelendim :sinifsinif:mafoldumben

Yağlı krem kullanmaman gerekiyordu canım belki o dokunmuş olabilir cildine

İlk karışımda arkonun yağsız günlük bakım kremini bulmuştum,ikincisinde de Dove Silk Glow aldım ama onu bugün denicem

cnm işte benimki de dove silk glow :S acaba sende de yapcak mı aynısını..krem rengi beyaz değil kutusu dimi..body yazıo üstünde hatta..bi alana bi bedavaydı
arkonun yağsızını da bulamadımmafoldumben

cnm işte benimki de dove silk glow :S acaba sende de yapcak mı aynısını..krem rengi beyaz değil kutusu dimi..body yazıo üstünde hatta..bi alana bi bedavaydı
arkonun yağsızını da bulamadımmafoldumben

adaçayıyla masaj yapıyormusun canım?
eğer yaptıysan oda kesmiş olabilir tenin çok hassassa ve beyaz tenliysen.

adaçayıyla masaj yapıyormusun canım?
eğer yaptıysan oda kesmiş olabilir tenin çok hassassa ve beyaz tenliysen.

yok canım adaçayıyla amsaj yapmadım. çok beyazım ve hassasım ama evet :sinifsinif:
dün şerbetçi otu karışımıyla masaj yaptım işte, sonra da çilek greyfurt yağını sürdüm. hatta baya da kaşındı.. kaşınan yerler olmuş ... bildiğniz çatlakların kırmızı renkli olanları

İlk karışımda arkonun yağsız günlük bakım kremini bulmuştum,ikincisinde de Dove Silk Glow aldım ama onu bugün denicem

Merhaba canım bende bu gün otu we kremi aldım nihayet buldum bende kremi sorucaktım dowe silik glow aldım bende bulamadım başka krem bir kutusunu yapıcam şimdilik ne kadar ot koysam ne kadar su sence 300ml krem canım ayy inş olur

tatlm sen yanlış yapıosn ama önce çilek greyfurt yağıyla masaj yap sonra şerbetçi otlu karışımı sür we öle yat o otlarn beklemsi lazm kuruyp kendileri dökülcekler

300 ün tamamını kullanacaksan ölçüleri iki katına çıkar canım 12 yemek kaşığı ot,iki bardak su şeklinde...Ama su az gelirse gözüne eklemekten çekinme,o kaynarken buharlaşacak çünkü

Son düzenleme:
Kutun 150 gr.sa 6 yemek kaşığı ot,bir bardak su,100 ml ise 5 yemek kaşığı ot,bir bardaktan biraz daha az su kullan cnm

Elvaven yağla masaj yapıyorsun ya,o masajı gündüzden,bu uygulamayı da akşam yap,o zaman sorun olmayacaktır kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…