- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #1.441
benim sorumuda biri cevaplasa :)
Sürüp bırak bu kez canım...Yaprakların büyüklüğü sorun oluyosa tel süzgeçten geçirip küçültürsün tekrar hazırlayacaksan ama işe yarayacak gibi sende :lepi:
canım banyoya girdiğimde farkettim. göğüslerimin yanlarında kırmızı kırmızı çizik şeklinde acıyan yerler var.. krem mi yaptı ki bunu. dove un buğdaylı kremini kullanıyorum.. sizde de oluyo mu böyle bişey..yada olanı duydun mu cnm.endişelendim :sinifsinif:mafoldumben
Yağlı krem kullanmaman gerekiyordu canım belki o dokunmuş olabilir cildine
yağsızını da bulamadım ki :S :gitme:cnm sen ne kullanıyosun mesela
İlk karışımda arkonun yağsız günlük bakım kremini bulmuştum,ikincisinde de Dove Silk Glow aldım ama onu bugün denicem
cnm işte benimki de dove silk glow :S acaba sende de yapcak mı aynısını..krem rengi beyaz değil kutusu dimi..body yazıo üstünde hatta..bi alana bi bedavaydı
arkonun yağsızını da bulamadımmafoldumben
cnm işte benimki de dove silk glow :S acaba sende de yapcak mı aynısını..krem rengi beyaz değil kutusu dimi..body yazıo üstünde hatta..bi alana bi bedavaydı
arkonun yağsızını da bulamadımmafoldumben
Tatlım bendekinin kutusu krem rengi
adaçayıyla masaj yapıyormusun canım?
eğer yaptıysan oda kesmiş olabilir tenin çok hassassa ve beyaz tenliysen.
bendekinin detamam aynı krem..bakalım sen dene hoşuna gidicekmi yada yapıcakmı aynısını sana da :S
İlk karışımda arkonun yağsız günlük bakım kremini bulmuştum,ikincisinde de Dove Silk Glow aldım ama onu bugün denicem
yok canım adaçayıyla amsaj yapmadım. çok beyazım ve hassasım ama evet :sinifsinif:
dün şerbetçi otu karışımıyla masaj yaptım işte, sonra da çilek greyfurt yağını sürdüm. hatta baya da kaşındı.. kaşınan yerler olmuş ... bildiğniz çatlakların kırmızı renkli olanları
Merhaba canım bende bu gün otu we kremi aldım nihayet buldum bende kremi sorucaktım dowe silik glow aldım bende bulamadım başka krem bir kutusunu yapıcam şimdilik ne kadar ot koysam ne kadar su sence 300ml krem canım ayy inş olur
300 ün tamamını kullanacaksan ölçüleri iki katına çıkar canım 12 yemek kaşığı ot,iki bardak su şeklinde...Ama su az gelirse gözüne eklemekten çekinme,o kaynarken buharlaşacak çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?