Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

aynı anda kaynatıyoruz canım. çay demlemek gibi değil

Şerbetçi otuyla suyu aynı anda kaynatıyoruz

Eğer bahsettiğin adaçayıysa,adaçayında önce suyu kaynatıp adaçayının üzerine döküp demlenmesini beklemen gerekiyor canım

elvavencim adaçayı mı kilo aldırıyormuş
eğer öyleyse benim için balla kaymak olur valla 4-5 kilo eksiğim var çünküyerimseniben

otla suyu aynı andamı kaynatıyorsunuz yoksa suyu kaynattıktan sonra içine atıp demlenmesnmi bekliorsunuz

sakın adaçayını suyla beraber kaynatmak gibi bir hata yapma
aynısını ben 1 sene önce yapmıştım sonuç: ıyykkkkkksırnaşık şey

bitkilerin çayları demlenirken su kaynatılıp su üzerine dökülüyormuş
demlenmesi bekleniyormuş bilmiyordum napiyim:kedi:

yine 7 kaşık falan iyi gibi ben öyle yaptım. resmini de koydum canım bi önceki sayfaya

evet evet adaçayı kilo aldırıp kalça büyütüyormuş çünkü östrojen dişilik özelliklerini arttırıyo :kedi: cnm şerbetçi otunu diyorum aynı anda kaynatılıyo diye ben adaçayını rezeneyi sallama çaydan yapıyorum zaten kaydirigubbakcemile3

ben 125 ml kremle yapcam kızlar
kaça kaç diyorsunuz şimdi bende karışımı yapmaya gidiyorum
dün yapamadım yaaa

ben 125 ml kremle yapcam kızlar
kaça kaç diyorsunuz şimdi bende karışımı yapmaya gidiyorum
dün yapamadım yaaa

125 ml kremle oh maşallah cnm ben olsam en az 10 12 kaşık katardım. çünkü toz haline getirince 5te 1 azalıyo miktar kaydirigubbakcemile3

kremi az tutmaya çalışıyorum ben cnm çünkü tenim çok hassas. egedeniziyle kremlerimiz aynı bakalım nasıl olcak sonuç =D o kutudaki kreme 7 kaşık koymuştum ve gayet seyrek görünüyo resimde

çok kaşınıyorum çokkkkkk ilk kez sürdüm üzerinede selpak koydum biraz cıvık olmuş sanırım ama deli gibi kaşınıyorum bu iyi bişey sanırım:)

çok kaşınıyorum çokkkkkk ilk kez sürdüm üzerinede selpak koydum biraz cıvık olmuş sanırım ama deli gibi kaşınıyorum bu iyi bişey sanırım:)

ottan kaşınma gibi değil cızlama gibi kaşıntı dimi kaydirigubbakcemile3

kıvamı ii gibi şimdilik cnm beklemeye aldım ama krem yetmedi bşka kremle krıştrdım inş zararı olmaz off benim hiç yok ya inş büyür ve bana etki ederse herkeze eder D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…