Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Ben başlayalı bir haftaya yakın oldu canım

1 cm lik bir büyüme vardı bende,ama mezuramı kaybettiğim için son durumu bilmiyorum

:) ya ben bi ara küç işine grmştm onuda tam yapamamıştım bn bişei düzenli uygulayamıorum sıkılıyorum hemen o zmn ölçüodum her seferinde farklı çıkıodu büyümediği halde o yüzden bnm için gözle görülür bi değişiklik olması lazım :)

Ben başlayalı bir haftaya yakın oldu canım

1 cm lik bir büyüme vardı bende,ama mezuramı kaybettiğim için son durumu bilmiyorum

AAA canım mezuranı bul weya al biryerden merak ederiz biz aslında dewamlı ölçmesekmi 2-3 günde bir ölçmek lazım bişeyler hissedersen büyüyo demektir zaten yerimseniben

Tatlımn kesin bir şeyler söyleyebilmek için en az bir ay kullanmak gerek...Çoğumuzun bur yöntemde ilk haftası,kesin bişi söyleyemeyiz o yüzden

AAA canım mezuranı bul weya al biryerden merak ederiz biz aslında dewamlı ölçmesekmi 2-3 günde bir ölçmek lazım bişeyler hissedersen büyüyo demektir zaten yerimseniben

Evde deşmediğim yer kalmadı...Yok hiçbir yerde...Bir ara dışarı çıkarsam alcam mezura

Tabii canım dokununca acıyor mesela

Son düzenleme:
kızlar hemen sürüp yıkadım diyodum ya.. yıkamama rağmen gece deli gibi kaşındı =D okdr sevindim ki =D

kızlr suyu kaynatıp otları içine attım demliomusunuz yoksa aynı andamı kaynatıosunuz bnde hala başlayamadm inş bugn yapıp yrn bşlıcm ipek krem aldım e vitaminli ( evitamininin göğüsleri büyyüüttüğünü duymuştum )

benimde 4. gün bitti son 2 gündür streçleyip yatıyorum çünkü çok üşüyorum emmsini beklerken daha bir değişiklik yok ama umutluyum

Öyleyse bugün başla tatlım,sakın aksatma :lepi:

benimkinin otları da baya büyük.suyu bol..otsuz kısmından alıp süttüre sürttüre bi masaj yaptım.. 5 dakka sonra yıkadım hafifce.. sonra ardından sıkılaşması için çilek ,dikleştirmek için greyfurt yağı sürdüm. ( badem susam fındık falan kıllanma yapar diye korktum) .yatağa yattım. deli gibi kaşınmaya başladı bi süre sonra.. uçları özellikle inmedi bi türlü dikildi havaya =D:lepi:

Sürüp bırak bu kez canım...Yaprakların büyüklüğü sorun oluyosa tel süzgeçten geçirip küçültürsün tekrar hazırlayacaksan ama işe yarayacak gibi sende :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…