- Konu Sahibi IntromTrack
- #1.461
cnm bi bardak su fazla olmaz mı
Burada bir tarif vardı ona dayanarak bir bardak dedim ama az gelirse ekleyin mutlaka,o kaynarken buharlaşacak nasılsa
Aniden gelen edit : Çay bardağı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bi bardak su fazla olmaz mı
300 ün tamamını kullanacaksan ölçüleri iki katına çıkar canım 12 yemek kaşığı ot,iki bardak su şeklinde...Ama su az gelirse gözüne eklemekten çekinme
Canım bi arkadaş 6-7 kaşık ota 2,5 kaş su koy demişti yaaa napıcam ben kafam karıştı bencedeo kreme göre 6-7 kaşık az ama 12 kaşıkda çok değilmi kaynayınca azalıyomu yumuşuyo dimi çok sulu olmaz su çok gibi ayy kafanıda karıştırdım bu geçe yapıcam canımda ondan çok saol birtanesinopuyorumnanaktan
Tatlım 300 gr ın tamamını kullanacaksan 12 kaşık ama az önce de dediğim gibi eğer 150 lik kutuya boşaltacaksan 6 kaşık,100 lük kutuya koyacaksan da 5 kaşık kullan
Bu arada,ot kaynayınca bayağı azalıyor merak etme :)
Tamam canım çok teşekkürler ölçülerini kullanıcam 300 grmlık bir kutu kremden yapıcam dowe un inş işe yarar opuyorumnanaktan
kızlae merhab ben anlamdım bu karışım ne işe yarıyor canlar
göğüslerim set yapmak için ne kullanmak lazım sert ve dık benım bu ara biraz yumuşadıda cnm
çok ince delikli süzgeçle ince toz haline getirdim ki dökülmesin.. baya toz oldu yani :hulya: inş sürünce dökülmez canım.. kaç gün gider bu bana? bizim kremle yaptım bak krem de resimdekaydirigubbakcemile2
seninki kaç gün gidiyo cnm? krem 150 ml çok gelir diye az kattım. çok krem katınca göğüslerde problem olabilir