• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

300 ün tamamını kullanacaksan ölçüleri iki katına çıkar canım 12 yemek kaşığı ot,iki bardak su şeklinde...Ama su az gelirse gözüne eklemekten çekinme

Canım bi arkadaş 6-7 kaşık ota 2,5 kaş su koy demişti yaaa napıcam ben kafam karıştı bencedeo kreme göre 6-7 kaşık az ama 12 kaşıkda çok değilmi kaynayınca azalıyomu yumuşuyo dimi çok sulu olmaz su çok gibi ayy kafanıda karıştırdım bu geçe yapıcam canımda ondan çok saol birtanesinopuyorumnanaktan

Canım bi arkadaş 6-7 kaşık ota 2,5 kaş su koy demişti yaaa napıcam ben kafam karıştı bencedeo kreme göre 6-7 kaşık az ama 12 kaşıkda çok değilmi kaynayınca azalıyomu yumuşuyo dimi çok sulu olmaz su çok gibi ayy kafanıda karıştırdım bu geçe yapıcam canımda ondan çok saol birtanesinopuyorumnanaktan

Tatlım 300 gr ın tamamını kullanacaksan 12 kaşık ama az önce de dediğim gibi eğer 150 lik kutuya boşaltacaksan 6 kaşık,100 lük kutuya koyacaksan da 5 kaşık kullan

Bu arada,ot kaynayınca bayağı azalıyor merak etme :)

Son düzenleme:
Tatlım 300 gr ın tamamını kullanacaksan 12 kaşık ama az önce de dediğim gibi eğer 150 lik kutuya boşaltacaksan 6 kaşık,100 lük kutuya koyacaksan da 5 kaşık kullan

Bu arada,ot kaynayınca bayağı azalıyor merak etme :)

Tamam canım çok teşekkürler ölçülerini kullanıcam 300 grmlık bir kutu kremden yapıcam dowe un inş işe yarar opuyorumnanaktan

arkadaşlar hazırşadığım karışımın resmini gösteriyim size.acaba işe yarıycak mı... otları kuruyken bildiğniz ince aralıklı süzgeçten sürttüre sürttüre geçirdim ufacık toz halinde kaldı.7 yemek kaşığı ot 1.5 yemek kaşığına sığcak hale geldi kaydirigubbakcemile3 sonra 4 yemek kaşığı falan da su koydum. kısık ateşte hemen kaynadı dibe yapıştı otlar.çok azcık su ekledim biraz daha o yuzden. sonra kullanılmayan bi kaba boşalttım otu.. resimde görceğniz kremin tepesinin hepsini içine kattım. karıştırdım güzelce

opuyorumnanaktan

olmuşmu?? işi bilenler biliyodur kıvamını?? zemuszemus

Son düzenleme:
çok ince delikli süzgeçle ince toz haline getirdim ki dökülmesin.. baya toz oldu yani :hulya: inş sürünce dökülmez canım.. kaç gün gider bu bana? bizim kremle yaptım bak krem de resimdekaydirigubbakcemile2

çok ince delikli süzgeçle ince toz haline getirdim ki dökülmesin.. baya toz oldu yani :hulya: inş sürünce dökülmez canım.. kaç gün gider bu bana? bizim kremle yaptım bak krem de resimdekaydirigubbakcemile2

Gördüm tatlım

Bugün denedim ben karışımı,ot toz haline getirilince dökülmüyor,hatta temizlemek için uğraştım :roflol:

Valla ne kadar kullanacağını bilemem canım kesin şu kadar gider diyemem

Son düzenleme:
seninki kaç gün gidiyo cnm? krem 150 ml çok gelir diye az kattım. çok krem katınca göğüslerde problem olabilir :nazar:

kızlar bu kaşıntı gerçekten büyümeden mi kaynaklanıyo yoksa
ot mu kaşıntı yapıyor.
birde içilen adaçayının kremden daha fazla etki yaptığını düşünüyorum ben
tadı bana göre berbat da olsa östrojeni vücuda direk adaçayıyla almış oluyoruz

cnm ben adaçayı östrojen sağladığı için büyük olan kalçalarımı iyice büyütür diye korkuyorum içmiyorum.. kilo alımı da çok oluyomuş.. rezene deniycem onun yerine.. ama benimkiler sallama çay

Back