- Konu Sahibi IntromTrack
- #1.421
Benim fena gitmiyor ankaracım Gerçi bayram nedeniyle az aksattım ama gene tam gaz devam edicem.
kolay gelsin canım sonuç alırsın inş kaç gün oldu sen başlayalı?cm olarak değişme varmı :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim fena gitmiyor ankaracım Gerçi bayram nedeniyle az aksattım ama gene tam gaz devam edicem.
kolay gelsin canım sonuç alırsın inş kaç gün oldu sen başlayalı?cm olarak değişme varmı :1hug:
Ben başlayalı bir haftaya yakın oldu canım
1 cm lik bir büyüme vardı bende,ama mezuramı kaybettiğim için son durumu bilmiyorum
Ben başlayalı bir haftaya yakın oldu canım
1 cm lik bir büyüme vardı bende,ama mezuramı kaybettiğim için son durumu bilmiyorum
:) ya ben bi ara küç işine grmştm onuda tam yapamamıştım bn bişei düzenli uygulayamıorum sıkılıyorum hemen o zmn ölçüodum her seferinde farklı çıkıodu büyümediği halde o yüzden bnm için gözle görülür bi değişiklik olması lazım :)
Kızlar bu arada,kaşınmıyoruz diye bırakmayın,bende de olmuyordu pek kaşıntı ama gene de sonuç almaya başladım
Tatlımn kesin bir şeyler söyleyebilmek için en az bir ay kullanmak gerek...Çoğumuzun bur yöntemde ilk haftası,kesin bişi söyleyemeyiz o yüzden
AAA canım mezuranı bul weya al biryerden merak ederiz biz aslında dewamlı ölçmesekmi 2-3 günde bir ölçmek lazım bişeyler hissedersen büyüyo demektir zaten yerimseniben
evt e snn 3 hfta snra az çok belli olur artık canım haberdar edrsn bzi :) bnde hftaya başlıcam,nese ii geceler herkese
tatlım sen dediğimi yap sorun orda adaçayını önce yap
kızlar bnm iki hafta oldu gelişme yok haber vereyim dedimkafamçokkarıştı
kızlar hemen sürüp yıkadım diyodum ya.. yıkamama rağmen gece deli gibi kaşındı =D okdr sevindim ki =D
Öyleyse bugün başla tatlım,sakın aksatma :lepi:
benimkinin otları da baya büyük.suyu bol..otsuz kısmından alıp süttüre sürttüre bi masaj yaptım.. 5 dakka sonra yıkadım hafifce.. sonra ardından sıkılaşması için çilek ,dikleştirmek için greyfurt yağı sürdüm. ( badem susam fındık falan kıllanma yapar diye korktum) .yatağa yattım. deli gibi kaşınmaya başladı bi süre sonra.. uçları özellikle inmedi bi türlü dikildi havaya =D:lepi: