- 10 Aralık 2015
- 8
- 0
- 1
- 39
- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #5.701
Canım sayfa açan arkadaşın bütün yorumlarını okuduysanız kendisi ısrarla.poşet çay olmaz.Ada çayının Kurusunu alıp her gün taze yapacaksınız diye defalarca yazdı.sanırım dikkatinizden kaçmış.Sayfa 48 e bakınız.Merhaba intromTrack yazını okudum,ve bende bugün uygulamaya başlayacağım bütün yorumlarınızı da okudum umarım işe yarar.Ben adaçayı aldım ama aktar sallama çayından verdi oda olabilir mi icmemiz için bilgin var mı??
Sanırım gozumden kaçmış,şuan krem arıyorum yağsız nasıl alabilirim diye,inşallah yarın başlayacağım :)Canım sayfa açan arkadaşın bütün yorumlarını okuduysanız kendisi ısrarla.poşet çay olmaz.Ada çayının Kurusunu alıp her gün taze yapacaksınız diye defalarca yazdı.sanırım dikkatinizden kaçmış.Sayfa 48 e bakınız.
Canım bunu bilmiyorum .ama amaç yağsız krem dermokil önerildi.internette de var alın.Hayırlı olsun kürünüz.ama buradan bu kürü yapacak herkese diyorum.harfi harfine yapın.iyi okuyun.soru sormanıza bile gerek yok.ne deniyorsa yapın.zaten açıklamalar yeterli.Bu krem olabilir mi?
Tamamdır teşekkür ederim :)Canım bunu bilmiyorum .ama amaç yağsız krem dermokil önerildi.internette de var alın.Hayırlı olsun kürünüz.ama buradan bu kürü yapacak herkese diyorum.harfi harfine yapın.iyi okuyun.soru sormanıza bile gerek yok.ne deniyorsa yapın.zaten açıklamalar yeterli.
evet büyüyor ama geçici 1.2 gun yapmadın mı eski haline dönüyor bene o yuzden bıraktım çörek otunu kullanmayı sımdı eski haline tekrar geri döndü.en iyisi küçük kalsın büyümüyolar boşverin :)Ceylann senin nasıl gidiyo devam ediyo musun masaja? Ben hala başlayamadım çok yogunumbu aralar eve gitmeyi sabirsizlikla bekliyorum o zaman baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?