Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Ben çörek otu yagini bir tutam serbetci otunu karistirip 1 hafta beklettim onu suruyorum ama duydum ki haftada 3 kere surulecek burda diyorsunuz ki 2 saatte bir surulecek. Şimdi sasirdim kaldım sade çörek otu yagi mi ve kac gun ve kac kere massaj yapilacak. ACIL YARDIMMMMMM

Canım ben de aynı senin gibi corek otu yağının içinde şerbetçi otu bekletip ooyle masaj yapiyodum. Günde bi kez yapiyodum bi aydan fazla devam ettim. En etkili yağ olarak cirekotu yağıni duydum ama bende pek işe yaramadı gibi yanı sadece az bi dolgunluk hissediyordum ara ara

Ama burda bi arkadas çörekotu yağıyla masaj yapmis ve işe yaramıs. Sanırım masajin suresi ve sıklığı önemli. Çünkü ben on on beş dk yapiyodum ama diğer arkadaş yarım saat boyunca yapiyomus ve günde birkaç kez yapmak gerekiyo

Ceylann senin nasıl gidiyo devam ediyo musun masaja? Ben hala başlayamadım çok yogunumbu aralar eve gitmeyi sabirsizlikla bekliyorum o zaman baslicam

arkadaşlar turkish.alibaba sitesinde şerbetçi otunun toz ve yağ şeklinde şeklinde satışı var.normalde toptan sitesi ama perakende de alınabiliyor diye biliyorum.ben burda ne nette ne de aktarlarda hapı ya da yağını bulamadım.burdaki enteresan tarifle uğraşmaya vakti olmayanlar için.

Evet yağın içinde şerbetçi otu da bekletebilirsin etkisini artırır heralde ben öyle yapicam . buz masajı da yap bence hatta şerbetçi otunu kaynatıp onu dondurup öyle de masaj yapılabilir

Ben 4 gundur corek otu yaginin icinde serbetci otunu bekletip hazirlanmis yagini masaj yapip suruyorum. Gunde 3-4 kere suruyorum goguslerimde hafif kasinti meydana geldi. Bu normal birsey mi

Merhaba intromTrack yazını okudum,ve bende bugün uygulamaya başlayacağım bütün yorumlarınızı da okudum umarım işe yarar.Ben adaçayı aldım ama aktar sallama çayından verdi oda olabilir mi icmemiz için bilgin var mı??

Canım sayfa açan arkadaşın bütün yorumlarını okuduysanız kendisi ısrarla.poşet çay olmaz.Ada çayının Kurusunu alıp her gün taze yapacaksınız diye defalarca yazdı.sanırım dikkatinizden kaçmış.Sayfa 48 e bakınız.

Sanırım gozumden kaçmış,şuan krem arıyorum yağsız nasıl alabilirim diye,inşallah yarın başlayacağım :)

Bu krem olabilir mi?
Canım bunu bilmiyorum .ama amaç yağsız krem dermokil önerildi.internette de var alın.Hayırlı olsun kürünüz.ama buradan bu kürü yapacak herkese diyorum.harfi harfine yapın.iyi okuyun.soru sormanıza bile gerek yok.ne deniyorsa yapın.zaten açıklamalar yeterli.

Tamamdır teşekkür ederim :)

Kızlar şerbetçi otunu kaynatmaya başladım inşallah başlıyorum umarım yarar bu olmuş mu acaba

Eklentiler

• IMG_20160203_211113.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 167
Kızlar şerbetçi otu ile krem karistirdim ama kremden hafif tomurcuk gibi kaldı o kadar ezdim herhalde erir dedim ağzını kapattim beklemede normal mi bu

Bütün soruların cevabını kürüm hazır olunca aldım başladım sonucları yazarım herkes içinde güzel umut olur umarım :)

Ceylann senin nasıl gidiyo devam ediyo musun masaja? Ben hala başlayamadım çok yogunumbu aralar eve gitmeyi sabirsizlikla bekliyorum o zaman baslicam
evet büyüyor ama geçici 1.2 gun yapmadın mı eski haline dönüyor bene o yuzden bıraktım çörek otunu kullanmayı sımdı eski haline tekrar geri döndü.en iyisi küçük kalsın büyümüyolar boşverin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…