• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Evet 10 tl kucuk sise aldim deneme amacli o bitince buyugunu alicam
Masajinda nasil yapilcagi onemli bence heralde
Cunki benim goguslerim bunu kullandigimdan beri cok acidigi icin masaj yapmak hosuma gidiyor iyi geliyor ve akla gelicek her turlu deniyorum sureyide cok uzatıyorum

Devam edersen ve sonuç alirsan buraya yaz olur mu merak ediyorum :) ben de mutlaka tekrar baslicam kaç aydır ara ara yapıyorum bi devamini getiremedim

Tabi ki paylasicam :)
Bu arada kirpiklerin cogalmasi ve uzamasi için vazelin sürün inanilmaz etkisi var ben surekli suruyorum:)
Birde selulitlerden arinmak istiyorsaniz zeytinyagi ile masaj yapilmali ama bunu bir baskasi yapmali gercekten profesyonel biri ozaman kayboluyor
Denemis biri olarak aklinizda olsun :)

Valla akla gelicek her turlu masaji yapiyorum :)
Mincikliyorum titretiyorum :))
Daha nasil diyebilirim bilmiyorum utandim :))

Ay kirpik değil de kaşlarima surebilirim vazelini :) şu göğüsleri azıcık buyutsem yeticek ggözüm başka bir şeyde değil gerçekten :(

Hmm anladim canım :) ben de senin gibi sureyi uzatiyim barı ama yurtta kaldığım için bunları yapmak benim için çok sıkıntılı oluyo ama kafaya koydum en az iki ay duzenli yapicam ve hayıt tohumu da kullanicam bu kez . onu da deneyip sonuç alanlar olmuş

Tekrar dene bakalim sende
Masaj suresinide uzat bildiğin hamur gibi mincikla :)
Buz.masajida uygula bakalim ne olcak
Bi cok yorumlara paylasimlara baktim burada sanirim herkese ayni sey etki etmiyor

Of evet ya birine yarayan şey digerine yaramıyor dediklerini yapicam bakalım inşallah bende de işe yarar şerbetçi otu kreminde ben de kararsizim onun çayını icmistim bi sure ama bıraktım en kısasurede bbunların birkaçına baslicam emeklerim boşa gitmesin artık ben de bi sonuç alsam benden mutlusu olmicak valla

göğüslerin üstüne yada yan yatmak büyümeyi engeller mi ya ben hep öyle yatıyorum da:110:

Evet engelmis bir de iki göğüs arasinda mesafe olmasini sagliyormus.
Bende hep oyle yatardim artik yatmamaya ozen gosteriyorum

Sitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;

Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.

Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün

Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.

Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.
Yagsiz el kremi derken bir marka varmi yada yagsiz el kremi diye birsey mi var ben hepsi yagli diye dusunuyordm cnku onu pek anliyamadm? Cvblarsan cok sevinirim tskurler:)

herkese merhabaa :) cok cok cokk uzun zamandir giremiyorum oglumdan dolayi biraz goz attim mesajlara ve ise yarayanlari gordukce cok ama cok sevindim :) merak edenler var bilgilendirmek istedim 5 yila yakindir yapmiyorum bu uygulamayi ihtiyac duymadigimdan hicbir gerileme olmadi 5 yildir hala ilk biraktigim gunku gibi dogum yapip 2 yil emzirme sureci gecirdigim halde :) ara ara girmeye caliscam ama cok aktif ve uykusuz bi oglum var nefes aldirmiyor :KK43:

O uygulamada kullanilan ot kuru olabilir mi yoksa taze mi olacak

Back