- Konu Sahibi IntromTrack
- #5.721
bide çörek otu tüylenme yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben daha başlamadan umutsuz bir mesaj görmek istemezdim çörek otu yağıda almayı düşünüyordum bugün :/evet büyüyor ama geçici 1.2 gun yapmadın mı eski haline dönüyor bene o yuzden bıraktım çörek otunu kullanmayı sımdı eski haline tekrar geri döndü.en iyisi küçük kalsın büyümüyolar boşverin :)
faydası yok boşver kalsın öyle :)Ya ben daha başlamadan umutsuz bir mesaj görmek istemezdim çörek otu yağıda almayı düşünüyordum bugün :/
Akşam adaçayı içmeye çalıştım zar zor tiksindim tadından sabah uyandım dudağımda uçuk çıkmış tiksinmektenfaydası yok boşver kalsın öyle :)
Ben kendim için istiyorum açıkcası,başkası böylede seçebilir :))birilerinin göğüsleri büyüsün diye kendine iki saat adaçayı otu ile masaj yaptığını duysam inanmazdım. kızlar kendinizi memnun etmek için uğraşıyossanız hadi bi derece tamam da başkaları için bu eziyete değmez.
Bir kere yapiyorsun nemlendirici krem nasıl bitene kadar sürüyorsan onuda öyle kullanıyordun.Kızlar bana yaramaya başladı göğüslermde şişlik olmaya başladı hemde iki günde bir masaj yapıp kremi sürüyorum ve adaçayı nadiren iciyorum yihuBenim merak ettiğim bir şey var cevap veren olursa çok sevinirim yağsız kremle şerbetci otu karışımını hergün yeniden yapıp her seferinde bir gün bekleticezmi hergün yeniden mi yapacağız biz bu karışımı
Bir kere yapiyorsun nemlendirici krem nasıl bitene kadar sürüyorsan onuda öyle kullanıyordun.Kızlar bana yaramaya başladı göğüslermde şişlik olmaya başladı hemde iki günde bir masaj yapıp kremi sürüyorum ve adaçayı nadiren iciyorum yihu
Bende 4 gün oluyor başlayalı,,yatmadan önce kremimi suruyorum.Çayı nadir icebiliyorum çaydan sonra birşey yiyince aşırı mide bulantısı yapıyorKaç gündür kullanıyorsun sen ben bugün başladım az önce
Teşekkür ederim canım
Tamam canım teşekkür ederim inşallah bende de işe yarar da bende yazarım sizeBende 4 gün oluyor başlayalı,,yatmadan önce kremimi suruyorum.Çayı nadir icebiliyorum çaydan sonra birşey yiyince aşırı mide bulantısı yapıyor
Canımmm çok teşekkürler inşallah işe yarar Bugün başlicam aldım malzemeleri yalnız bi sorum olacak şerbetçi otunu hazır edip bir gün beklettikten sonra süzüpte mi sürüyoruz yoksa otuyla mu sürüyoruz göğüseSitede gezerken moonsine76 nickli bir arkadaşımız şerbetçi otuyla ilgili bir konu açtığını gördüm bir karışım anlatıyordu yalnız ufak bir sorun vardı ki bu da karışıma şerbetçi otunun kozalakekstresinin lazım olmasıydı.Her yere baktım ancak bulamadım o yüzden değiştirerek uyguladım ve inanın 1-1,5 ayda 87 cm den 95 cm e çıktı.3 günde 2 cm büyüdüğünü bile biliyorum.Bir çok konuda bunu anlattım ancak herkes tek tek sorunca konu açayım dedim.Şimdi size uygulamaları anlatıyorum;
Şerbetçi otunu alıyoruz ve cezveye yerleştiriyoruz sonra koyduğumuz miktarın 1/4 ya da 1/3 ü kadar su koyuyoruz karıştırarak bütün otun ıslanmasını sağlıyoruz ardından bunu bir güzel kaynatıyoruz ve 10 dk dinlenmeye bırakıyoruz.Ardından yağsız el kremini alıyoruz ve bunu kaynattığımız otla suyuyla birlikte karıştırıyoruz.Yalnız öyle bir su ayarı yapın ki ne su boşa gitsin ne de krem çok cıvıklaşsın.Şimdi karışımı yaptık bunu 1 gün beklemeye alıyoruz.
Beklemeye aldıktan sonra her akşam aksatmadan saat 20:00 da kocaman bir kupa adaçayı içiyoruz sonra çaydan kalan adaçayı otuyla göğüslere masaj yapıyoruz ardından saat 22:00 da yine adaçayı içip aynı masaj uygulamasını yapıyoruz ve akşam 23:00 da bu yaptığımız karışımı az olmıycak şekilde sürüyoruz dilerseniz yine o gün gece 00:00 da bir daha sürün
Bu uygulamayı yaptım ve göğüslerim 70 bedeni dolduramazken şu anda dolgusuz 75 küçük geliyor nerdeyse.
Hepinize kolay gelsin.Saygılarımla.
Benim bildiğim kadarıyla oturulan heralde çünkü ben öyle yaptımCanımmm çok teşekkürler inşallah işe yarar Bugün başlicam aldım malzemeleri yalnız bi sorum olacak şerbetçi otunu hazır edip bir gün beklettikten sonra süzüpte mi sürüyoruz yoksa otuyla mu sürüyoruz göğüse
Ne kadardır kullanıyosn bi değişim oldu muBenim bildiğim kadarıyla oturulan heralde çünkü ben öyle yaptım
Otu bi gün beklettikten sonra süzüyo muyuz yoksa öyle otuyla mu sürüyoruzBir kere yapiyorsun nemlendirici krem nasıl bitene kadar sürüyorsan onuda öyle kullanıyordun.Kızlar bana yaramaya başladı göğüslermde şişlik olmaya başladı hemde iki günde bir masaj yapıp kremi sürüyorum ve adaçayı nadiren iciyorum yihu
Dün başladım ama ben sadece o yaptığım karışımı kullanmıyorum portakal yagi ve Mersin otu yağı da kullanıyorum onlarla mesaj yapıyorum hergün en sonda yaptığım karışımı sürüyorumNe kadardır kullanıyosn bi değişim oldu mu
Henüz bi değişim yok ama kaşınıyor hafif fDün başladım ama ben sadece o yaptığım karışımı kullanmıyorum portakal yagi ve Mersin otu yağı da kullanıyorum onlarla mesaj yapıyorum hergün en sonda yaptığım karışımı sürüyorum
Hadi bakalım bende bugün başlicam, ya bu adaçayını böyle sade mi içicez tadı kötü deHenüz bi değişim yok ama kaşınıyor hafif f
Hafif belkide gerginlesip dilgunlasacagi içindir valla bilmiyorum ki
Ben kaynatıp otunu ayırıyorum içine biraz şeker koyup içiyorum yoksa içilmiyor zaten mide bulandırıyor ayırdığım otla masaj yapıyorum umarım istediğin sonuca ulaşırsın canımHadi bakalım bende bugün başlicam, ya bu adaçayını böyle sade mi içicez tadı kötü de
Ben caydanlıkta kaynattım otu zaten süzerek saklama kabına döktüm sonra kremi ekledim.Yani otu olmasa da olur sonuçta otu suya vitamini bırakıyorOtu bi gün beklettikten sonra süzüyo muyuz yoksa öyle otuyla mu sürüyoruz