Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Ben
Ben kaynatıp otunu ayırıyorum içine biraz şeker koyup içiyorum yoksa içilmiyor zaten mide bulandırıyor ayırdığım otla masaj yapıyorum umarım istediğin sonuca ulaşırsın canım
Yalnız böyle bitkisel şeylerin içine şeker girince faydası azalıyor diye biliyorum haberin Olsun

13 yaşındayım ve çok küçük göğüslerim var küçücük bir sütyeni bile doldırmuyorum yazın napıcam ve bende bu yöntemi kullansam olur mu ??
Ablacım daha çok küçüksün sen böyle şeyler deneme ayrıca ben bıraktım bunu kullanmayı 24 yaşındayım ve süt içmeye başladım inanılmaz değişim oldu süt bezelerini dolduruyormus bence sende sabah akşam ballı süt içmelisin ben öyle yapıyorum ve 3 gündür içiyorum çok daha dolgun ve hızlı büyüyor dene ve gör derim

13 yaşındayım ve çok küçük göğüslerim var küçücük bir sütyeni bile doldırmuyorum yazın napıcam ve bende bu yöntemi kullansam olur mu ??

Yaşınız çok küçük, daha ergenlik çağındasınız küçük olması çok normal. Zamanla büyür endişe etmeyin=) Gelişme çağında böyle uygulamalar yapmamalı bence.

kızlaar benim göğüslerim kiloma göre inanılmaz küçük hatta yok gibi kilom 60 basen çoğunlukta ama 75 dolgulu dolduramıyorum ne yapmam gerekiyoor yardım edin veya bu durumda olan varmı başka?

Daha küçüksün. Yaşın ilerlesin bekle. Fikirleri bile değişiyor insanın. Bosveriyor yani.
Genetik olduğu doğru. Napalım bizim yapımızda böyle diyeceğiz.

Canısı benimde senin gibi destekli giyince bile bi tuhaf duruyor ama bunada şükür de geç bende çok uğraştım ama olmadı bide bu göğüslerini aldıran kadınlar aklıma geldi küçük mucuk ama hastalık yok çok şükür sende böyle düşün nasıl olsa evlenince hamile kalıp buyur allahım verdiğini beğenmeyip değiştirmeye kalkarsak daha büyük bi dert verip bunu unutturabilir o yüzden sen hiç kafana takma seni kabul eden böyle etsin bende polikistik over var ama zamana bıraktım herşeyi sende öyle yap ablası

Ya ben anlamadim hem adacayi otu için diyorsunuz hemde o şerbetci otu seyini mi icecegiz hicbirsey anlamadim hangisini ne zaman surcez hangisini ne zaman icecez

Kızlar küçük göğüs derken benimki kadar küçük olan varmı acaba? Yani nasıl diyim portakal kadarmi elma kadarmi mandalina limon? Benimki ortaboy bir limon kadar (

Bu paylaşımı gördüğüme çok sevindim ... Benimkilerde 75 30 yaşındayım ve yaklaşık 5 yıldır herşeyi denedim .. Bıçak altına yatmakta korkutuyor insanı Senin tarifinle bir yol izlemeliyim kesinlikle! Ve inşallah benimkilerde de işe yarar

Sevgili intromtrack,
Çok zaman geçmiş. Hâlâ aktifmisin bilmiyorum ama acaba bu büyüme işinden sonra büyümüş hâli ile kaldimi göğüslerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…