Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

BENCE BUDA GEÇİCİ BİŞEY NEDEN Mİ? Bu konunun sahibi ( IntromTrack ) göğüs ameliyatı olacakmış son yazılarında gördüm gerçekten bu yöntem işe yarıyosa neden ameliyat ihtiyacı duyuyor? konunun sahibindende cevap bekliyorum...

95 cm göğüslere 75 beden mi?şaka mı yapıyorsun benimki şuan 91 cm ve 85 beden giyiyorum

göğüs büyütmenin doğal bir yöntemi olsaydı bunu bütün kadınlar duyardı ve küçük göğüslü kadın kalmazdı bu nedenle ben bu konuda mucizelere inanmıyorum mucize diyorum çünkü 2-3 cm büyümesi belli bile olmaz zaten konu sahibide 95 cm göğüslerim var demiş ardından 75 cm giydiğini söylemiş ancak 80 cm göğüsü olanlar 75 beden giyer benimki 91 cm olmasına rağmen 85 giyiyorum oda tam oturuyor üstüme.göğüs büyütmek için estetikten başka çare olacağına inanmıyorum yinede umudu olanlara kolay gelsin belki bir ilke imza atarlar

kızlar bende aynı durumdayım sımdı burda konustuklarınız okudum sımdı onuda denıcem bakalım ne olucak sımdı kı kullandgım ıse gene burda bı arkadasımız yazmıs çörek otu yagyla masaj yapın dıye onu uyguluyrum ama daha bı sonuc goremedım sankı göguslerım gergınlesmeye basladı ama bıde servtcı otuyla yaptgınız tarfı denemk ıstyrum dıceksınızkı nıye bukadr cok ugrasıyon öncelıkle kendı guzellıgım ıcn hemde evlıyım dogum yaptım 22 yasımda saolsun kızm mafettı goguslerımı oyuzden gerı eskı halıne getrmek ıstyrum varsa baska yontem soylermısn daha cabuk ve etkılı:) sımdıden tesekkurler

merhaba, uzerinden epey zaman gecmis gerci bu konu konusulali, hala etkisi devam ediyor mu bu yontemin cok merak ettim,
cevabini heycanla bekliyorum :) hemen uygulayacagim netten siparis verdim herseyi...

ya ben bişiy sorcam adaçayının suyuyla mı masaj yapcaz göğüslere onu bi anlatabilr misiniz ltfen bende hemen denemek istiormdaa

haha cok iyiymis ya kac yasinda evlendiniz ve buyudu, 30 yasini gectikten sonra buyumeme riski var mi ki acaba :/

merhaba,
ben de denemek istiyorum, yagsiz krem nerden bulabilirim? nasil bir krem ile uyguladiniz? vucut losyonu olur mu acaba nivea'nin?

tesekkurler

gogusleriniz suan kac beden? kullanmaya devam ediyor musunuz? biraktiysaniz kuculme oldu mu? benim gogus alti 80, gogusle 86 geliyor, bedenim de 75 beden anca. iri kemikliyim yani..ama gogusler kucuk, denicem insallah buyur..cok heycanlandim :)

arkdşlar bu pek etkli bi çözm olmamışş okudğm kadryla biçok şey okudummm ama içlernden en iyisi çörek otu yağı daha çok etkisi görülmüş :) tabikii ne olrsa olsn ok fazla büyütemsssnz snçta yapı bünye meselesi yani ölee otlarla olcak bişi olsa estetkler olmazdı dimi :) ama hafifte olsa dolgnlk hissi bikaç cmlik büyüme hssi diorsanz çörek otu yağı daha ön planda okdlrm arsnda bende buna baslıcam yarn:) yanuındada ek olark rezene çayı içilrs daha iyi oluomşşş...

hatta çörek otu yağıyla mersin yağını krştrp sürenlerde olmş daha etkli diolar:)

doğal yöntem değil belki ama doğum kontrol hapı kadar büyüteni görmedim kızlar. ya benim göğsüm normaldi kendi fiziğime göre. haptan sonra bir bedenden daha bile fazla büyüdü. ve inanın hoş bir durum değil. minyon tipliyim. normalde xs bir gömlek rahat olurken, şimdi her tarafı cuk oturuyor, göğüs bölgesi pot duruyor. ceketler de öyle. kafayı yiycem

hangi marka hap canım yan etkisi varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…