• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ben de denemek istiyorum bu karışımı bırkaç başlık var ama en mantıklısı bu gibi geldi ama her akşam kim uğraşcak diye de düşünmüyor değilim :44: çemen maskesi ne ki ben de merak ettim:15:

çörek otu yağını denedim 1 şişeyi bitirdim sonuç olumsuz çok küçük değildi göğüslerim ama biraz daha büyümelerini istiyodum bu hafta sanki dolgunlaştı diye sevinmiştim baktımki adet haftammışta ondan şişmiş göğüslerim bıktım zaten kullanmıcam :5: sütyenlerim hep yağ kokuyo umudumuda yitirdim açıkçası:2:

şerbetçi otu aldım aktardan vee regl haftam bittiği günden itibaren bu karışımı uygulamaya başlıyorum olumlu olumsuz tüm bilgileri payşacağım canlarımm hadi bakalımm :))

Bende belçikadayim netten baktim fransizcasi bile yok :43: kaldiki nereden bulucam hic bilmiyorum, belki bi eczaneye gidip bulmalari icin sorabiliriz sonucta onlarda bitkiyle mitkiyle çalisiyor

Belki bilen vardir bi konu acalim almanyada serbeci otunu bulan varmi diye cvp verebilen mutlaka cikar sonrada kapariz konuyu

Belki bilen vardir bi konu acalim almanyada serbeci otunu bulan varmi diye cvp verebilen mutlaka cikar sonrada kapariz konuyu

Vallahi canim yurt disi bolumu var ama ben daha yeni uye oldugum icin konu acamam sanirim :s Fransizca ve almancasina baktim netten fransizca : houblon
almancada: hopfen mis bi sor istersen :3:

Kızlar bana şerbetci otunu ne kadar koyacağımızı ne kadar suyla kaynatacağımızı ne kadar krem kullanacağımızı ayrıntılı şekilde biri anlatabilir mi :-)

ya arkadaslar breast gein gögüs büyütme hapını çok tavsiye ediyorlar adamlar garantı bıle verıyoo ve kullananlarda memnun gıbı napsakkı ? denemekde yarar var mıdır yada kullanan var mı

ama bu ot sürerken hep dökülüyor :(( her yerim ot içinde kaldı..bunu sürüp masaj filan yapmıcaz sanırım değil mi,yapılmaz çünkü..göğsüme yapıştırdığım bile düşüyor..iç çamaşırımı giyindim üstüne düşmesin diye..ama bu böyle mi oluyor hep herkesde bu sekılde mi kullanımı bilemedim :S

500 sayfanın da hepsini okuyamam ki birisi bana bi yardımcı olsa :(

şimdi ben ınternette okudugum kadarıyla koydugunuz ot mıktarının 1/4ü kadar su koyun dıyor..ben bır su bardağı ot koyunca mınnacık su koyuyorum halıyle,sudan filan pek eser kalmıyor..o yaprakları da gogsume yapıştırmak tutturmak çok zor :s siz nasıl yapıyorsunuz otlar ıslak ıslak dokulmuyor mu gogsunuzden..bı de sadece suyunu kullansak daha mı ıyı olur acep..ay ne olur birisi bi sey desın,4 gundur yapıyorum hevesım kacacak :((

bir süredir forumu takip ediyordum yeni üye oldum, bence de bu yöntem denemeye değer bugün 4. günüm belirgin bi dolgunluk var, gelişmeleri yazarım. 3 yıl geçip de gerileme olmaması çok iyi

Back