Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

16 yaşındayım şerbetçi otunu kullanmaya başlasam işe yarar mı gerçekten ? ve illa ada çayıyla mı yapmamız gerek.bir de doğum kontrol hapı etkili falan diyorlar da onların yan etkileri yok mudur ya ?

karışımı bugün yaptım ve içine yararlı olacağını düşündüğüm birkaç malzeme daha kattım umarım işe yarar bugün dinlensin yarın kullanmaya başlayacağım

sırf bu konu için üye oldum diebilirim :) ... sekseninci sayfalara kadar okudum ve son on sayfayı falan okudum ... ne yalan söyliyim içimde bi umut kıpırtıları var sanırım bende uygulucam :)

bende şerbetçi otunun suyunu sürmeye başladım kızlar ilk sürmeden itibaren ağrı başlıyo sanırım büyüyorlar

ben bi 1 ay önce kullanmıştım 15 gün falan ama ne gerdirme ne de ağrı olmadı 16 yaşındayım acaba dönemden dolayı mı yoksa adaçayısız direk şerbetçi otuyla yapıyorum o yüzden midir?

ben bu konuyu yeni gördüm ve ilk 3-5 sayfayı okuyabildim konu sahibi arkadaş yada bunu uygulayan arkadaşlar neredeler kaç yıl geçmiş aradan sonuçlarını yazsalar yada yazdılarsa sayfa kaçta yardımcı olsanızzz okusak :))

kızlar ben bu karışımı dün hazırladım. 4 yemek kaşığı şerbetçi otunu o miktarın %75i kadar su ile kaynattım ve yine 4 yemek kaşığı dermokil el kremi ile hepsini karıştırdım otu ve suyuyla birlikte. Zaten otun suyu baya az oldu hatta tereddüt ettim başta ama değiştirmedim ölçüleri. Bir gün bekletip şimdi duştan çıkınca sürdüm atletimi giydim. Ancak kremi sürerken otların bir kısmı dökülüyor bazıları göğüste kalıyor yerlerden ot topladım :) acaba benim yaptığım karışımda mı bir problem var yoksa normali böyle mi oluyor? Yardımcı olursanız memnun olurum :)

otlar göğüs üzerinde durmuyor ya yatmadan önce sürünce sabah yataktan toplamakla uğraşıyorum direk suyuyla yapsam ? yada otu sürerken iyice gezdirip atsam sonra?

canım eski bi sutyen varsa göğsüne göre onu kullan bak şimdi; Otlu kremı surdukten sonra peçete al ve onun ince yerini kopar ve göğsüne yerleştir bu otların dağılmasını engeller ve daha sonra yerleştirdiğin peçetenin uzerıne sutyenı tak buda gece o otların hertarafa bulaşmasını engelliyor.

teşekkür ederim canım ben de ne zamandır bunu yapmak istiyordum dün yaptım sabah yerden otlar toplayınca bir yerde yanlış yaptığımı düşündüm üzüldüm açıkçası ama bu gece peçete koyarım teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…