• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

tesekkur ederim arkadasim sanada kolay gelsin.ben rezene lasyonu kullaniyorum.surmemisden once onunla masaj yapicam diye dusundum.internette var sende yapa bilirsin.1tatli kasik rezeneyi 1bardak suda 5-10dk kaynatip sogutuyosun sonra goguslerine suruyosun masaj yaparak.corekotu yagin varsa icine 10damla corekotu yagida koya bilirsin.

evet benim de rezene çayım var onu içiyorum. tadı da baya güzel ben daha kötü bişi bekliyodum:) yahu ben çörek otu yağı alacaktım fakat bi yerde kıllanma yaptığını okuyunca vazgeçtim almaktan. onun yerine rezene yağım ve çilek yağım var onlarla masaj yapıyorum baya. öyle bariz bişey olmadı ama bi toparlanma var göğüslerimde. insallah büyüyecek hepimizinkiler:)

kızlar bir sorum olucak, bir sürü ot falan kullanıyoruz acaba bunların adet düzenimize bir zararı olur mu? herhangi bir yan etki yaşayan var mı?:18:

kızlar bir sorum olucak, bir sürü ot falan kullanıyoruz acaba bunların adet düzenimize bir zararı olur mu? herhangi bir yan etki yaşayan var mı?:18:

hayıt otu var o düzene girmesini sağlarmış adetin canım onu biliyorum sadece ama hakkında kötü şeylerde duydum bu tür bitkilerin fazla kullanımı meme kanserinede yol açıyormuş aman dikkat edelim biz yinede ..

evet benim de rezene çayım var onu içiyorum. tadı da baya güzel ben daha kötü bişi bekliyodum:) yahu ben çörek otu yağı alacaktım fakat bi yerde kıllanma yaptığını okuyunca vazgeçtim almaktan. onun yerine rezene yağım ve çilek yağım var onlarla masaj yapıyorum baya. öyle bariz bişey olmadı ama bi toparlanma var göğüslerimde. insallah büyüyecek hepimizinkiler:)

bende masaja başladım canım gerçekten etkisini gördün mü yani anlamadığım olmayan göğsümüz nasıl büyüyecek yani oraya etmi dolacak sanki bunları düşündükçe üzülüyorum neyse umut var hala ..

bende masaja başladım canım gerçekten etkisini gördün mü yani anlamadığım olmayan göğsümüz nasıl büyüyecek yani oraya etmi dolacak sanki bunları düşündükçe üzülüyorum neyse umut var hala ..

ben de ilk başta öyle düşünmüştüm ama internette küçük çaplı bi araştırma yaptım masaj salonlarında 2-3 ay boyunca haftada 2 seans gidiyor insanlar ve baya bi büyüme elde ediyorlar. masaj yaptırarak sadece. bence umut var canım neler neler olmuyor ki otlarla yağlarla bu da olmasın di mi ama? :)

hayıt otu var o düzene girmesini sağlarmış adetin canım onu biliyorum sadece ama hakkında kötü şeylerde duydum bu tür bitkilerin fazla kullanımı meme kanserinede yol açıyormuş aman dikkat edelim biz yinede ..

kızlar ben karışımı şimdi yaptım yarın süreceğim adaçayını içtim şimdi karışımın içine koydum öyle bekletiyorum yarına kadar yanlış mı yaptım acaba yani adaçayını yarın mı koyacaktım içine çok merak ettim hemen cevaplarsanız

Kızlar ben bu serbetçiotu karışımını yaptım ikigündür sürüyorm ama diğer arkadaşların da dedi gibi otlar kaşındıryo ve sabah kaktığımda göbeğime kadar inmişlerdii, giydiğim asklı penye emdi galiba kremi otlarda dökülmeye başladı ne giymeliyim bilemiyorumm yarım atlet tarzı bişiy mi alsam diye düşündüüm en azından otlar göğüste kalırr. Bide mecbur duş yapmak gerekiyoo sabahları diğer türlü olmuyoo şimdi yaz olduğundan srn değil ama kışın uygulamak zor olur gibime geliyor. Uygulamsı gerçekten zor bişey üstelik sonuç vercek mi o da var.yine de biraz dneemeye devam etmeyi düşünüyrmm

kızlar ben karışımı şimdi yaptım yarın süreceğim adaçayını içtim şimdi karışımın içine koydum öyle bekletiyorum yarına kadar yanlış mı yaptım acaba yani adaçayını yarın mı koyacaktım içine çok merak ettim hemen cevaplarsanız

Bildiğim kadarıyla adaçayı karışımın içine dahil değil canım onu içip kalan otlarla masaj yapıyorsun

ben de ilk başta öyle düşünmüştüm ama internette küçük çaplı bi araştırma yaptım masaj salonlarında 2-3 ay boyunca haftada 2 seans gidiyor insanlar ve baya bi büyüme elde ediyorlar. masaj yaptırarak sadece. bence umut var canım neler neler olmuyor ki otlarla yağlarla bu da olmasın di mi ama? :)

heey canım sen devam ediyor musun ne alemdeler varmı bir gelişme?

kızlar bende başladım şuan ilk adaçayımı içiyorum birazdan masaj yapacağım karışımımda hazır bir gün bekleyeceği için yarın başlıyor olacağım hadi bakalımm :))

ben daha önce şerbetçi otunu kaynatıp suyunu içtim bi süre pek etki etmedi bende. acaba bu şekilde yapsam etki edermi? bir de herkesin bünyesi farklı tepki verebilir hergün bu kadar yüklenmek zarar vermez mi?

göğüs büyütmeyi dert etmeyın benım kızken kücücüktü hatta eşim başlarda beğenmıyordu ..zaman gectıkce büyüdü şimdide çok büyük dıyo bu erkeklerı anlamak imkansız:S kendınız mutlu olacaksanız yapın...

ben daha önce şerbetçi otunu kaynatıp suyunu içtim bi süre pek etki etmedi bende. acaba bu şekilde yapsam etki edermi? bir de herkesin bünyesi farklı tepki verebilir hergün bu kadar yüklenmek zarar vermez mi?

cnm ben denedim 1 hafta bende olumlu sonuç gösterdi bir haftada 2cmlik bir büyüme oldu regl döneminde başlamıştım yalnız hala regl devam ediyor adetimin düzeni bozuldu :(

Kızlar ben de kullandım bu yöntemi düzenli ve uzun süre kullanmadığım halde yine de etkisi oldu. İlk başladığımda 11 gün kulladım aralıksız çok kaşıntı yapıyordu zaten ama kızarıklık olmuştu ben de korktum bıraktım. Ama bıraktıktan bikaç gün sonra ölçtüm 1,5 cm falan büyümüştü. O nedenle ben de ara ara yapmaya karar verdim yani 4 gün yapıyorum uzun bir ara veriyorum. Bu şekilde 3 cm büyüdü. Ama ben her banyoda yosun sabunuyla masaj da yapıyorum belki o da etkili oluyordur. Hevesli ve pes etmeyecek olanlara moral olması amacıyla yazıyorum bence şerbetçi otu en iyisi :)

kızlar uzunca bir araştırma yaptım nette evet en etkili şerbetçiotu ben 15 gün yaptım bu karışımı aralarda 2gün 3gün ara verdiğim oldu fakat hiç gerileme olmadı ilk 3 günde çok hızlı bir büyüme oldu 3 cm falan..yalnız aşırı östrejen yüklemesi olmasın diye ara sıra ara veriyorum.. artı yaşım da 36..uzun zamandır kullananlar devam edenler varmı acaba? sonuçları bizimle paylaşabilirlermi?

arkadaslar bu karisim icin 'serbetci otu kozalagi-humulus lupulus' mi lazim yoksa ekstrakti mi?bulamadiginiz serbetci otu ekstraktimi yoksa serbetci otu kozalaki mi?

Back