• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

merhaba arkadaşlar ben şerbetçi otu karışımı uyguluyorum sabah kadar tutmuyorum 1 saat duruyor üzerimde yalnız bu karışım benim göğsümde kabarma ve kızarıklık yaptı acaba bunlar kalıcı mı bi zararı olur mu ? sizde de oldu mu bu kızarmalar daha 2.günüm etkisini gören çok olmuş bırakmak istemiorum ama bu kabarıklar ve kızarıklıklar canımı sıkıor napsam bilemedim sizlerde de böyle bi sorun var mı acaba ?

canım ben de kullanıyorum bu karışımı hatta sabaha kadar bekletiyorum. Ciltten cilde değişebilir tabi etkisi ama bnm cildim normalde dokunsam kızarır ama böyle bi kızarıklık oluşmadı bende kremle de ilgili olabilir diye düşünüyorum...

çörekotu 1 çay kaşığı hergün devam edilebilir ki, kabızlığı giderir,mikropları öldürür, yemeklerden sonra yenilirse kilo yapar yarım saat önce yenilirse inceltir. östrojenik olduğu için kadın hastalıklarında da kullanılıyor. hafızayı kuvvetlendirir. kansızlığı giderir. göğüs büyütmesi için 1-2 çay kaşığı günlük yeter mi. yoğurtla yemesek de çiğneyip yesek veya su ile içsek ne olur. ben adaçayı içtim 4 gün, dolgunluk var yanlış ölçmedimse 1 cm büyümüş olabilir.

ben sivilcelere rağmen devam ediorum 4 günde 3 4 cm büyüdü ve dolgunlaştı. bayanlarda östrojen hormonunun çokluğu sorun yaratabilior o yüzden adaçayınıda şerbetçi otu kreminide 4 gün yapıorum 1 2 gün ara veriorum böyle devam edicem yaptıgım karışım bitene kadar ama ara vermiş olmama rağmen etkisi devam edici ve kalıcı başka bişeyden oldugunu sanmıorum çnkü normalde yediklerimin dışında bişe yiyip içmedim tek farklı yaptığım şey düzenli olarak adaçayı içip şerbtçi otu kremi sürmemdi neyse öylede böylede devam ediorum çnkü 2 gün ara verdim sivilceler geçti bir de büyürken çatlak olmasını istemeynler bebek yağı ya da nemlendirici krem kullanın..

ben sivilcelere rağmen devam ediorum 4 günde 3 4 cm büyüdü ve dolgunlaştı. bayanlarda östrojen hormonunun çokluğu sorun yaratabilior o yüzden adaçayınıda şerbetçi otu kreminide 4 gün yapıorum 1 2 gün ara veriorum böyle devam edicem yaptıgım karışım bitene kadar ama ara vermiş olmama rağmen etkisi devam edici ve kalıcı başka bişeyden oldugunu sanmıorum çnkü normalde yediklerimin dışında bişe yiyip içmedim tek farklı yaptığım şey düzenli olarak adaçayı içip şerbtçi otu kremi sürmemdi neyse öylede böylede devam ediorum çnkü 2 gün ara verdim sivilceler geçti bir de büyürken çatlak olmasını istemeynler bebek yağı ya da nemlendirici krem kullanın..

4 günde 3-4 cm? süpermiş canım darısı başıma :)

canim sen kremi nasil yaptin anlatirmisin?? bende kullandim yaklasik bir ay ama bir cm belki gelisme olmustur.. ama pek bi faydasini gormedim..

Aranıza yeni katıldım öncelikle merhaba :) Bu yönteme ben de dün başladım ama kremi sürünce kaşınma olmadı. Naneli şeker yerken ağızda bir ferahlama olur ya onun gibi bir his oldu göğüslerimde sanki yanma gibi bişey. Nerde yanlış yaptım acaba? Bir de kremi sürünce emmiyor farklı krem mi kullanmalıyım ya da çok mu sürüyorum acaba :/

Şerbetçi otuyla beraber hangi kremleri kullanıyorsunuz kızlar? Ben de yarın başlayacağım ama nasıl bir krem alacağımı bilemedim.

yazıyı okudum bende susam yağının iyi geleceğini duymuştum 21 gün boyunca göğüslere uygulancakmış ancak neden 21 gün bilmiyorum doğru mu pek emin değilim uygulamadım henüz ama sanırım yazıdaki karışımı yaparım

arkadaşlar ben gün aşırı yapıorum bazen 2 gün ara veriyorum ama göğsümdeki dolgunluk ve büyüme inmedi ya da eskiye dönmedi faydasını çok güzel görüorum çok şükür. ben bimden yağsız el kremi aldım elmalı size tavsiyem otla bu elmalının kokusu karışınca deişik ve kötü bir koku çıktı ortaya o yüzden kokusuz ve yağsız krem bulabilrseniz ii olur herkesde sivilce kaşınma olmayabilir benim tenim hassas o yüzden bende böyle oldu ama gayet memnunum 1 gün yapıorum 1 gün yapmıorum ya da 2 gün ara veriorum ki sivilceler kabarmalar gitsin diye.. bu konuyu açan arkadaşımız nasıl yaptıysa bende öyle yaptım karışımı susam yağınıda duymuştum ama kıllanma yapıor dediler o yüzden hiç denemedim.. göğsünü büyütmek isteyen herkesin sağlıklı bi şekilde büyümesini umuyorum bu karışımlaa :D

offff olmuyor yaa :( en iyisi gerçekten tarifte yazdığı şekilde dermokil kremle baştan hazırlamak... ben elimde olan bi kremle hazırladım ama göremedim etkisini yaa :( sürekli başa almak çok kötü yaa ben de artık büyüdüğünü görmek istiyorum....

bende bastan hazirlayacagim , benim kullandigim krem Penaten cocuk cilt kremi valla bi o vardi elimde onu kullandim nemlendirici bi krem .. tekrar hazirlayip tekrar basliyorum .. ayrica vakum seti siparis verdim oda gelsin ikisini bir arada kullanacagim.. bakalim nasil olacak:6:

6 gündür kullanıyoruz arkadaşımla herhangi bir değişiklik göremedik sanki :S dermokille mi karıştırsaydık biz de :( Önce de söylediğim gibi yanma oluyor bende, göğüs uçlarım acıyor dokununca. Kullanıp fayda görenler bir şeyler söylesin lütfen, bir hata varsa değiştirelim :/

arkadaşlar ben gayet sıradan ve ucuz bi krem kullandım ada çayı içiorum aynı zamandada karışımı göğsüme masaj yaparak uyguluorum 1-2 saat bekletip yıkıyorum..

arkadaşlar ben gayet sıradan ve ucuz bi krem kullandım ada çayı içiorum aynı zamandada karışımı göğsüme masaj yaparak uyguluorum 1-2 saat bekletip yıkıyorum..

karışımı nasıl hazırladın yani tam olarak ölçüleri nasıl ayarladın, ayrıntılı anlatır mısın? (su ölçüsü ve ot miktarı gibi)

ben 2 liralık şerbetçi otunu aldım hepsini suyla kaynattım çok fazla su koymadım açıkcası yani otun hepsini ıslatcak kadar su koydum heralde tahmini 3 ya da 4 çay bardağıdır kaynatmadan önce kaşıkla tüm otu ıslattım,kaynattım sonra 10 15 dakika beklettim sonrada kremi döktüm suyunun fazla geliceğini düşündüğüm için otun suyunu kremi dökmeden biraz döktüm sonra kremi döktüm karıştırdım uyguluyorum.

Back