• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

bende baslarda etki etmedi zaman gerekiyo uzun süre yapcam kizlar intromcum insallah sende ulasirsin istedigin bedene

cok sağol çıtır kardesim yaaaa bu arada ben serbetciye gingseng tozu katttım ve ayva jeli belkide bu yüzden bilinç altı yapmayı geciktiriyorum acaba bunlar zarar verirmi

Serbetci otunu gögüsümden yikadigimda cok kötü kasinma oluyo fayda ediyomu yani simdi???

aysima seni hiç mtlu görmüyorum ama çok üzülüyorum bak bilesin.bünyeden bünyeye değişir.bide kesinlikle psikolojik olarak işe yarayacağını düşünürsen inan bu işten randıman almaya ozaman başlicaksın :) herşey inanmak. ama dahada hızlandırmak istersen ben sana ufak bişey daha öneriyim.yere sırt üstü uzan ve eline dambıl al 3er kiloluk yukarı doğru kaldır indir.günde 25-30 defa yap.eğer dambıl bulamazsan 1.5 ltlik pet şişeleri yapıştır birbirine.sporla daha kısa sürede anlicaksın farkı buna eminim güzelim.opuyorumnanaktan

kızlar herkese merhba forumu uzun zamandır takip etmiyorum bir ay olmuştur nedenide moralimin bozuk olması çünkü krem artık işe yaramıyor:((( çok üzülüyorum son bir ayda 1 cm bile değişiklik olmadı ondan önceki ay sadece 1 cm büyümüştü halbuki ilk ay 2cm birden büyümüştü :gitme: çok moralim bozuldu gerçekten çok inanmıştım ama şimdi hayal kırıklığı yaşıuyorum hatta acaba 3 cm lik büyümeyide ben kafamdan mı uyduruyorum yanlış ölçmüşümdür belkide hiç büyümedi demeye başladım. karışımıda düzgün hazırlıyorum kıvamıda gayet iyi ama son bir aydır inancımı kaybettiğim için adaçayı falanda içmemeye başladım hatta masajıda bıraktım anlıycağınız günden güne kötüye gidiyor:( bende hiçbirazaman sürdüğümde aşırı bir kaşıntı olmamıştı çok hafif bazen kaşınırdı artık oda yok hiçbişey hissetmiyorum sadece krem sürüp yatmış gibi oluyor ne kaşıntı ne başka bişeyy :((( napıcammm ben kızlar moralim dibe vurduuuuumafoldumben

bu arada karaüzüm çekirdeğide içiyorum yani anlıycağınız herşeyi yapıyordum ama sadece 2-3 santim büyüdü son bir aydır oda yok. haliyle dediğim gibi 3-4 haftadır adaçayı içmiyorum masajda çok nadir yapar oldum ama karaüzüm çekirdeğini ve kremi sürmeyi bırakmadım ama sonuç bu napıcam bilemiyorum :(((((((((((((((((

benimde 3.günde 1.5 cm lik büyüme olmuştu bugün 1 hafta oluyo nerdeyse ölçüyorum sanki yarım santim küçülmüş gibi anlamadım neden böyle oldu yanlış ölçtüğümü sanmıyorum hep aynı yerden aynı şekilde ölçüyorum kaşınma var ama moralim bozuldu:(((:delphin:

Back